03 Kasım 2023 - Cuma

İSTANBUL'DA Kİ ERZURUMLULARIN SİYASETTE PARLAYAN İSMİ ÖZASLAN

İstanbul'da yaşayan Erzurumlu camia içinde son zamanlarda, STK temsilciliği ve siyasette yıldızı parlayan Bayram Ali Özaslan, yapmış olduğu çalışmalar ve hizmetleri ile Erzurum ve Erzurum'luları en iyi temsil eden,isimlerdin biridir.

Yazar - Erdem Talaş
Okuma Süresi: 2 dk.
Erdem Talaş

Erdem Talaş

talaserdem@gmail.com -
Google News

Eyüp Erzurumlular dernek başkanı aynı zamanda, Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı, Bayram Ali Özarslan, Eyüp derneği'nin faaliyetlerini ve organizasyonlarını yürütmekte devam devam ediyor. Eyüp Erzurumlular eski dernek başkanlığını yapan rahmetli Cahit Özaslan'dan sonra görevi üstlenenerek başarıları ile sıklıkla isminden söz ettiriyor.

Bayram Ali Özarslan Eyüp sultan'daki Erzurumluları birlik ve beraberliği için bir arada tutmaya devam ediyor. Eyüp Sultan dışında yaşayan Erzurumlu, birçok hemşerisinin hizmetine koşturan çabalayan, Bayram Ali Özarslan, sizce de takdir edilerek, İstanbul'da erzurumluların temsil edecek bir noktaya getirilmesi gerekmez mi ? 

Bayram Ali özarslan'ın Erzurulular, Dernek Başkanlığı, kimliği haricinde halihazırda yapmış olduğu Eyüp Belediye başkan yardımcılığı görevinde'de memleket ve milliyet ayrımı yapmaksızın Eyüp ilçesinde bulunan tüm yöre halklarına hizmet etmeye devam etmektedir. 

Aynı zamanda Eyüp Sultan dışında yaşayan Erzurumlu hemşehrilerinin de yardımına koşan iyi ve kötü günde yanında olan bir insan olarak, Sayın özarslan'ın daha iyi mevki ve makamlara taşınması gerekmez mi ?? Malumunuz önümüz 2024 yerel seçimlerinde yapılacak olan belediye başkanlığı seçimlerinin de mevcut belediye başkanlığını yürüten Bayram Ali özarslan'a Belediye Başkanlığı yakışmazmı !! 

O halde İstanbul'da bulunan tüm hemşehrilerimiz için İstanbul'un her bölgesinde yapmamız gerektiği gibi Eyüp sultan'da aktif görevler üstlenmiş Çalışkan dernek başkanımız Bayram Ali özarslan'ı daha çok destek vererek daha iyi yerlere taşımak için neyi bekliyoruz

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
pub-1785681847249596 2497439732