15 Kasım 2019 - Cuma

GELECEĞİMİZ EMİN ELLERDE

Yazar - Erdem Talaş
Okuma Süresi: 3 dk.
Erdem Talaş

Erdem Talaş

talaserdem@gmail.com -
Google News

İstanbul'da neredeyse hemen her köşe başında rastlıyorsunuz sokak çocuklarına kimi mendil satar, kimi dilencilik yapar kimi çöpleri karıştırırken karşımıza sıkça çıkmakta peki ama neden niçin bu kadar çocuk nasıl bu hale geldi yada neden bu haldeler !

 
Bu cumhuriyeti sürdürecek bu inancı bu nesli bu çocuklara'mı bırakacağız ne yüzle ne cesaretle bu çocuklardan biz büyüklere saygı sevgi göstermelerini bekleyeceğiz bizler ne verdik bu çocuklara ne bekleyeceğiz. hep yakındığımız yeni neslin çocuklarının saygısızlığı vefasızlığı maneviyatı, vs. vs  deyilmi peki ? ama bu körpe canlar sokaklarda aç kimsesiz körpecik canları ile yaşam mücadelesi verirken biz ne yapıyoruz ? (DEVRİ ALEM)
Bir ülke düşünki imanlı inançlı ve asil olduğunu iddia eden bir ülke 
ve bu ülkede yüzlerce binlerce gariban kimsesiz sokaklarda yaşayan çocuklar var (ha bu arada yine aynı ülkede bu çocukların sayısından fazla'da yardım kuruluşları var !! Devlet var Millet var adalet var hak var hukuk var varda var ama en son ÖLÜM DE VAR ) 
Evet yanlış anlaşılma olmasın bakın etrafınıza bu çocukların sayılarından fazla yardım kuruluşları dernekleri STK lar Vakıflar vs. yahu siz kime yardım ediyorsunuz. acaba yardım ettiğiniz  bu insanlar kim yada bu yardıma muhtaç bukadar insan neden bukadar fazla. ! yada  sizlerin tanıdığı bildiği ama bizlerin bir türlü görmediği bu muhtaç insanlar kim kimlere yardım ediyorsunuz? bu kadar topladığınız parayı yiyeceği giyeceği vs peki bu kadar yardımsever iyi niyetli vicdanlı bir toplumuz ya ! hiç mi sokağa çıkmıyorsunuz? bu zavallı çocuklardan biri de denk gelmedimi sizlere.?  o kadar iyi insanlarsınız ya çıkıp bi etrafı kolaçan edelimdemi demediniz ve görmediniz bu kadar masum çocukları sokaklarda ?yahu bırakın Allah aşkına sizin kimseye el uzattığınız yardım ettiğiniz falan yok siz sadece yalakalık olsun diye nerede kodaman var nerede boynu kalın siyasetçi bürokrat varsa orada sadece takla atıp kendi çıkarlarınız uğruna YARDIM kuruluşu dediğiniz gösterişli ofisleriniz bürolarınız binalarınızda egolarınızı tatmin etmeyi bırakın artık bırakın.
 
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakkabılar ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakkabılar, çocuk ve açık hava
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
pub-1785681847249596 2497439732