22 Ağustos 2019 - Perşembe

ERZURUM SPOR’A DESTEK REKORU

Yazar - Erdem Talaş
Okuma Süresi: 2 dk.
Erdem Talaş

Erdem Talaş

talaserdem@gmail.com -
Google News

Siz hiç Acun’u Erzurum Günlerinde protokolde yada gazetecilere beni de çek değini gördünüz ‘mü yada kendisini kameraların önüne atarken !!!

Dün Tv8 de  dört saat boyunca aralıksız süren Erzurum spor kampanyasına hiç ara verilmeden aralıksız devam eden kampanya şüphesiz tüm Erzurumlular nefeslerini tutarak, izlediği bir program oldu.

Bu programa öncülük eden, Acun Medya ekibi ve sevgili hemşerimiz sevgili Acun Ilıcalıya ve bu programda emeği geçen herkese desteklerini, ne amaçla olursa olsun esirgemeyen bütün Erzurumlu hemşerilerimize  Haber Derin  gazetesi olarak teşekkür ederiz, bu gurur veren tabloyu bizlere yaşattıkları için.

UMARIM  BİRAZ UTANMIŞLARDIR

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe için kampanya yapan hemşerimi Acun Ilıcalıya sosyal medyadan fütursuzca saldıran ağzı gevşekler bir nebzede olsa azıcık utanmışlardır diye ümit ediyorum. (Elbette benimki iyi niyetli bir beklenti ve umutsuz bir beklenti olduğunu biliyorum ancak bir umut diyorum) Sevgili Acun kendisine düşeni fazlası ile yaparak Erzurum’u ne kadar önemsediğini tekrar göstermiştir. (Kaldıki hiçbir mecburiyeti yokken)  bur da utanması gereken birileri varsa oda her Erzurum organizasyonlarında protokol koltuklarında yada gazetecilere benide çek diyerek kameralar önüne atlarken gördünüzmü !

Erzurum Spor Beklenenin üstünde bir rekora imza attı

Dün gece Erzurumlular ve Erzurum severlerin de katkısı ile gerçek bir rekora imza atan Erzurum Sporlular bir kez daha şampiyonluk için birlik ve beraberlik örneği sergilemiş Erzurum’un ruhuna yakışır bir rekora imza atarak takımının yanında oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
pub-1785681847249596 2497439732