24 Mayıs 2019 - Cuma

AK PARTİLİ 23 BELEDİYE BAŞKANI VE AKP Lİ MECLİS ÜYELERİ İMAMOĞLUNA'MI DESTEK VERDİ?

Yazar - Erdem Talaş
Okuma Süresi: 2 dk.
Erdem Talaş

Erdem Talaş

talaserdem@gmail.com -
Google News

31 Mart Yerel Seçimlerinin kazananı şüphesiz Karedenizliler lobisi oldu !! İstanbul 31 Mart Seçimlerin'de Karadenizli seçmenlerin,hemşehriciliği Partiler üstü bir tutum sergiledi!!Elbette düşünmeğe değer bir konu. Şöyleki istanbul' da kazananılan ilçe belediyelerine baktığımız taktirde bu tesbitin doğruluğunu sizlerde çok net göreceksiniz.
Ak Partnin 39 İlçede Göstermiş olduğu Adayların 23 Karadenizli Ak artinin Kazanmış olduğu İlçe sayısı ise 26 ve bu yirmi altı adayın 23'ü Karadenizli olması bir tesadüf olabilirmi !!
burdan yola çıkarak İstanbul'da karadenizli seçmen hiç bir parti gözetmeksizin 23 ilçe de kendi hemşehrilerini destekledikleri gibi Büyük Şehir Belediyesin'de de Ekrem İmamoğlunu desteklemiş olmaları da büyük bir olasılıktır. hal böyle iken bazı Ak Partili Yöneticilerin ifade etmiş oldukları 26 ilçede Ak partinin kazanmış olması ve bu kazananların İse 23'ü karedenizli olması bir tesadüf değildir herhalde. Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının Biri Erzincanlı olan Sayın Binali Yıldırım ötekinin'de Karadenizli olan Sayın Ekrem İmamoğlu Olması ve seçimi kazananın'da imamoğlu olması sizlerinde aklına karadenizli seçmenin 23 ilçede destekledikleri karadenizli hemşehrilerinin yanı sıra Büyükşehir'de de Ekrem imamoğlunu desteklemiş olmaları da,karadenizlilerin 24'üncü başkan adayları Büyük Şehir Adayı Ekrem İmamoğlu neden olmasın. 
Belki'de Ak Partili 23 karadenizli adayı ile birlikte Ak Partili Karadenizli meclis üyelerinin dahi İmamoğlu'nu desteklemiş olmaları bile kaçınılmaz olabilir bu mantıkla düşününce !!!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
pub-1785681847249596 2497439732