21 Ocak 2024 - Pazar

İSTANBUL'DA ERZURUM CAMİASI YİNE SINIFTA KALDI

İstanbul'da yaşayan 750.000 nüfuslu Erzurum camiasına ve tüm stk’larına yazıklar olsun. Açıklanan AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayları arasında sadece 2 Erzurumlu belediye başkan adayı çıkarmak vicdanınızı sızlatmadı mı hiç.?

Yazar - Erdem Talaş
Okuma Süresi: 3 dk.
Erdem Talaş

Erdem Talaş

talaserdem@gmail.com -
Google News

İstanbul'da 400'e yakın Erzurum dernekleri köy dernekleri, vakıfları,federasyonu ve konfederasyonunun olduğu ve 750.000 bin Erzurum'un yaşadığı bir şehirde, kendi çabaları ve kendi başarıları ile AK Parti'den aday gösterilen iki Erzurumlu, belediye başkan adayı olan Şadi Yazıcı mevcut Belediye Başkanı kontenjanından yeniden aday gösterildi. Kartal'dan belediye başkan adayı gösterilen Hüseyin Karakaya iki isimin’de hiçbir stk'nın desteklediği bir isim değil Ken başkan adayı oldu. Bu iki ismini zikrettiği isimler kendi başarılarıyla aday olurken siz ortada görünüp kenarda duran STK yöneticileri  ne yapıyordunuz.?

Biz  Gazetemiz Haber Derin adına ve Kendi şahsıma aday gösterilen iki belediye başkan adayına başarılar dilerim.

Bunun dışında hangi Vakıf hangi Dernek hangi sivil toplum kuruluşu AK Parti'den şunu aday gösterdik de kazandı diyebilir.

Erzurum camiası ve stk'ları bu sebeple yine sınıfta kalmıştır. Özellikle genel merkezden seçim işleri ile ilgili sorumlu olan bir Erzurumlu hemşerimiz olmasına rağmen ve bütün seçim koordinasyonunu sürecini takip eden eski İçişleri bakanı Efkan ala ile hiçbir STK görüşmedimi görüştü ise şayet neden Efkan ala ve Erzurum stk'ları bir tane ekstra kendi destekledikleri adaylarını çıkaramadılar??

Mevcut çıkan iki belediye başkan adayına kimse kusura bakmasın ama bizim adayımız diyemez çünkü hiçbir stk'nın vermiş olduğu isimler arasında değildi bu iki isim.

Bir kere daha görmüş olduk ki nüfusumuz çok ama etkimiz bu şehirde hiç yok.

Bunu beceremediniz en azından elde olan değerlerimize sahip çıkıp, mevcut yerlerini korumaları için Eyüp sultan'da kıymetli başkan yardımcısı Bayram Ali Özarslan gibi, çekmeköy'de yine değerli bir Başkan yardımcımız olan Fatih Sırmacı gibi var olan belediye başkan yardımcılarımıza ve meclis üyelerimize, meclis üyesi adaylarımıza sahip çıkın da daha fazla utançtan dibe vurmayın.

 

#
Yorumlar (3)
Mustafa şahin
22.01.2024 23:40
Makale nizin sonuna kadar katılıyorum ve bizler malesef bir erzurumlu olarak bir birimizi bir bakımda istemiyoruz yıllardır bu böle olmuştur Özgün'ün
21.01.2024 23:43
Ya boş konuşan akp nin kuyruğunda bir yorum yapmışsın önce bir akp nin kuyruğundan kurtul sonra buna göre bir yazı paylaş
Yaşar usta
21.01.2024 20:20
Makalenizin sonuna kadar katılıyorum
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
pub-1785681847249596 2497439732