25 Mart 2019 - Pazartesi

Başakşehir dernek buluşmasındaki büyük rezillik

Yazar - Erdem Talaş
Okuma Süresi: 3 dk.
Erdem Talaş

Erdem Talaş

talaserdem@gmail.com -
Google News

Başakşehir Erzurumlular Derneği'ni tebrik ediyorum. Başakşehir Belediyesi'ni kınıyorum. Belki birçok yerde Ak Partili belediyelerin böylesi mecburi tanıtım uygulatmalarını görmüşsünüzdür. Bunlardan birini de 23 Mart Başakşehir Erzurumlular derneğinin düzenlemiş olduğu Erzurum'un mezalimden kurtuluş gecesine Başakşehir'de bunun bir örneğini yaşadık. Geceye kimsenin bilgisi olmadan seçim propagandası için zoraki astıkları seçim afişi ile ne yazıkki geceye damgasını vuran tek rezillikti. Hiçbir partili yada parti afişi bulunmazken Başakşehir belediyesi her topluluğu fırsat görüp belediyemizin yerini kullanıyorsanız seçim reklamlarımızıda yapacaksınız dercesine orada bulunan yüzlerce Erzurumluyu hiçe saymıştır.

Bu talihsiz olaya rağmen güzel bir gece oldu Bunun için Başakşehir Erzurumlular dernek başkanı Mehmet Tatlısu ve yönetimine teşekkür eder ve başarılar dilerim. 12 Mart Erzurum kurtuluşu sebebi ile 12 Mart tarihinden itibaren yapılan bütün organizasyonlarda  Erzurumlu derneklerin hemen hepsi birçok platformda birlik beraberlikden dem vuruyor, ancak bu söylemleri ile yaptıkları kasıtlı densizliklerle kendi söylemleri ile kendilerini çürütüyorlar. Örnek geçtiğimiz günlerde Sultangazi Erzurumlular derneğinin yapacağı programı günler hatta aylar öncesinde duyurmasına rağmen başka bir Erzurum derneğinin de aynı gün ve aynı saatlere alelacele bir program düzenleyerek amiyane bir tabirle kendilerince, sidik yarışına giren bu Esenyurt derneğinin yaptığı program sadece kendi bencillikleri yüzünden bu bölgelerde yaşayan Erzurumlu vatandaşlarımızıda ikiye bölme çabaları, kendi birlik beraberlik tezlerini çürüttüklerinin bariz örneği oduğu gibi 23 martta yapılan ve yapılacağı aylar öncesinden bildirilen duyrulan Başakşehir Erzurumlular derneğini de sabote etmek istercesine alelacele birde Esenyurt bölgesinde aynı saatlere denk getirilmek sureti ile bir program yapılarak bir birlik beraberlik abideliği tezlerini çürüten Esenyurt Erkon federasyonu da ne yazıkki bir rezilliğe imza atmıştır.

Sizler birliktelikten bahsederek Erzurumlu vatandaşlarıda birbirinden ayırmak bir araya getirmemeye çalışarak ve sadece bölgenizdeki siyasilere yaranmak isterken asıl zararı Erzurum ve Erzurumluya siz veriyorsunuz. Beyler bu bölücülüğe bir son verin yada oturduğunuz o koltuklardaki saltanatanıza bir son verin. Bu millet bölme ve kendi siyasi çıkarlarınıza alet etme hakkına sahip değilsiniz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
pub-1785681847249596 2497439732