05 Şubat 2022 - Cumartesi

SOSYAL MEDYADA ARTIK YİYE BİLDİKLERİNİ DEĞİL YİYEMEDİKLERİNİ PAYLAŞIR OLDU HERKES !!

Yazar - Erdem Talaş
Okuma Süresi: 2 dk.
Erdem Talaş

Erdem Talaş

talaserdem@gmail.com -
Google News

Türkiye’de tek gerçek gündem ne yazık ki zamlar. Yediden yetmişe insanı yaşatan zaruri ihtiyaç ne varsa, toplumun tek gündemi ‘ne yazık ki sadece zamlar.

Ülkede tek gerçek gündem ne yazık ’ki   insan yaşamını sürdüreceği zaruri ihtiyaçlarına yapılan zamlar. Gıda, enerji , kira, ekmek, su, iken halen siyasilerin gündeminde ve Televizyonların tartışma programlarında konuşulan tek gündem Ekrem İmamoğlu’nun Balıkçı ’da balık yemesi konuşuluyor. Şayet tek derdimiz ve gündemimiz sadece İmamoğlu’nun’  veya çeşitli yöneticilerin mobese kameraları ile nereye gittiğini izlemek ise, o halde  o mobeseleri halkın görebileceği şekilde TV’ lerde meydanlarda tüm görüntüler yayınlansın, madem kim kiminle nerelere gidiyor herkes herkesi görsün.

Yok şayet konumuz bu değil deniliyorsa o halde asıl konumuz size göre nedir  ? halkın konusu ve gündemi belli, enflasyon, zamlar, alım gücünün bitişi vs….  Kahvede, sokakta, işyerinde, sosyal medyada ve daha birçok yer sayabilirim insanların kendi aralarında ne konuştuğu ile ilgili ’de konum gösterebilirim elbette ama zaten hepimiz biliyoruz.

 Aşağı yukarı herkes sosyal medyayı kullanıyor. Bu hesaplarda yakın zamana kadar, kim nerede kimlerle ne yemiş bunların fotoğraflarını paylaşıp herkes kendince mutlu oluyordu. Ancak  son zamanlarda sosyal medyadaki paylaşımlara dikkat ederseniz  kim nerede, kimlerle ne yediği paylaşımlardan çok yiyemediği, alamadığı, ve ödeyemediği ne varsa onları paylaşır oldu.

Bir yiyecek görseli olabilir

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
pub-1785681847249596 2497439732