13 Ekim 2022 - Perşembe

BİR ÇÜRÜK ELMA BİR ÇÜRÜK ELMA YA NE DEMİŞ ?

Yazar - Erdem Talaş
Okuma Süresi: 4 dk.
Erdem Talaş

Erdem Talaş

talaserdem@gmail.com -
Google News

Bir çürük elma bir çürük elmaya ne demiş, gel beraber tüm sepete kurtçuk atalım demiş herhalde!!!

Daha önce İyi Parti Kağıthane İlçesine ve İyi partiye İtafen yazmış olduğum, İYİ Parti içindeki  çürük elmalardan kurtulmalı başlıklı haberimin içeriğindeki  çürük elmalığı üstlenmiş olan ''Suat Salter''

isimli  zat-ı muhterem  bir gazeteye demeç vermiş, benim ismimi ve gazetemizin ismini kullanmış birde , "Benden  Köpek" diye

bahsetmiş, elbette hadsiz bir insanın seviyesine inemem ben anacak bu hadsizliğinin bedelini hukuk ve adalet karşısında verecek elbette.

Bu zatı muhterem ile ilgili daha önce de Kağıthane iyi Parti İlçe Başkanlığı yaptığı dönemden "Daha doğrusu yapamadığı İlçe

Başkanlığı ile ilgili"  birkaç haber, yazmıştım ve yaptığım haberlerde, bu zat-ı muhteremin yapamadığı, İlçe Başkanlığı ile ilgili eleştirilerde bulunmuştum.

Zat-ı muhteremin görevi süresince kendi görevlendirdiği birçok yöneticinin görevinden istifa ederek ilçeden koptuklarını dile getirmiştim.

Görevi süresince bu zat-ı muhteremin, Kağıthane ilçesi adına, İyi Parti teşkilatı adına, hiçbir çalışmasının olmadığını yazmıştım.

Bu başarısızlığından dolayı yanındaki yöneticilerini kaybettiğini yazmıştık, görev yaptığı süreç içerisinde kendisini ilçe başkanı,

olarak ne bir resmi törende ne bir cenazede ne bir düğünde görülmediğinden, Kağıthane’li lerin görmediği, gölge İlçe Başkanı söylentileri ilçe de dilden dile  dolaşıyordu.

Bu zat-ı muhteremin Başkanlığını, daha sonra Facebook gazeteciliği ile kendisini gazeteci ilan etmiş olması ile perçinlemek istese de,

kendisinin şimdiye dek gazeteci vasfı ile de sahada çalıştığını yada bir haber veya köşe yazısının olduğu görülmemiştir.

Şimdilerde ise  bu Gazeteciliğin G sinden anlamayan  zat-ı muhterem, demeç vermiş olduğu gazetede, yapılacak olan İyi Parti ilçe kongresinde yeniden aday olacağını açıklamış.

İlçe Başkanlığı adı altında çevirdiği entrikaları, kendi yöneticilerinin sosyal medyalarında çarşaf çarşaf yazanları ise ‘’istifa edenyöneticilerini’’ sosyal medya hesabından engelleyerek, gerçekleri kamufle etmeye çalışarak mı aklanacaksın diye sormazlar ‘mı adama. ?

Peki bu Zat-ı muhtereme sormazlar mı görev süren boyunca Kağıthane ilçesinde hangi esnafın, hangi vatandaşın, elini sıktın. Hangi cenazeye, hangi düğün törenine katıldın’da, şimdi hangi yüzle,  Kağıthane ilçesinde adayım diye çıkacaksın diye  sormazlar’mı adama.?

Bir söz vardır Anadolu'da derler ki ne ölü görmüş ağlamış ne düğün görmüş oynamış,

Şimdi bu zat-ı muhteremin ne bir cenazede ne bir düğünde ne bir törende ne bir ziyarette, elini sıkmadığı hangi Kağıthane’li den  beni destekleyin diye talepte bulunacaksın diye sormazlar mı ?

Sormazlar mı İlçe Başkanlığın süresinde istifa ettirdiğin, yönetiminden mi ? üyelerinden mi destek isteyeceksin, bir de kendisinden

sonra atanan ve kısa sürede bütün küskün üyeleri toparlayıp artı üstüne katbe kat üye sayısını artıran, Kağıthane ilçesini kapı kapı

sokak sokak gezen  ölüsü olanın cenazesine  düğünü  olanın düğününe koşan bu İlçe Başkanı Aycan Güleclier’in eline su bile

dökemezsin sen  üyelere başkanlıktan, liderlikten öte ablalık yapan, Aycan Hanım'ın değil rakibi, tırnağı bile olamazsın sen.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
pub-1785681847249596 2497439732