07 Nisan 2019 - Pazar

94 MİLYONLUK ÇALI ÇIRPI

Yazar - Erdem Talaş
Okuma Süresi: 2 dk.
Erdem Talaş

Erdem Talaş

talaserdem@gmail.com -
Google News

Erzurum Büyükşehir Belediyesi 2014 yılında hasbelkader göreve gelen yönetimi 4 yılda 94 milyonu (eski para ile Trilyon) çalı çırpıya yatırım yaptı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi 2014 yılından itibaren hasbelkader göreve gelen Yönetimi’nin üstün çaba ve çalışmalarının neticesin de 94.901.981,30 TL. ile çalı çırpıya yapmış olduğu yatırım ile üstün bir başarıya imza atmış! Erzurum’da kat’i süratte bulunamayan çalı çırpıları Yalova çiftlik köyden ivedilikle ithal edildi, ithal edilen çalı çırpıyı klonlamak ve yeni bir ithal durumuna mahal vermemek adına Erzurum’da bulunamayan çalı çırpılar için Büyükşehir Belediyesi kendi bünyesinde bir fidancılık şirketi olan (ÇETAŞ) (klonlanması) pardon şirket kurulması planlanarak kendi bünyesinde bir fidancılık şirketi kurdu.

Erzurum için atılmış olan bu büyük adımdan sonra artık Erzurum’da ithal çalı çırpıcımız ithal derdinden kurtardık derken, Erzurum ve çevresinde bulunamayan yeni bir çalı çırpı meydana geldi. Ve böylesi mühim bir ihtiyaç olan ve Erzurum’u büyük ölçüde kalkındıracak ve çağ atlatacak olan bu çalı çırpıya ulaşmakta çok kolay değilken,2019 yılında Erzurum ve Erzurumluya can simidi olan Yalova Göksu fidancılık imdadımıza yetişerek bizi  büyük bir krize neden olacak dertten kurtardı.

Bu mucizevi hizmeti, Erzurumlulara hasbelkader hizmet etmek zorunda kalan bu büyük başkanı elbette biz, Erzurumlular böylesi üstün bir başarının ardından üstelik Erzurum için hasbelkader bizlere tahammül eden bu büyük başkanı ödüllendirmemek elbette nankörlük olurdu bizde bu başarılı çalışmayı  yani Erzurumluyu büyük bir dertten kurtaran çalışmanın karşılığında yüzde 63 oylarımız ile bu zaferi taçlandırmış olduk.    

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
pub-1785681847249596 2497439732