30 Mart 2019 - Cumartesi

Bir seçimlerin daha sonuna geldik bunda sonra geçim yarışına devam

Yazar - Erdem Talaş
Okuma Süresi: 2 dk.
Erdem Talaş

Erdem Talaş

talaserdem@gmail.com -
Google News

Ülkemiz genelinde yoğun, heyecanlı bir tempoda geçen bir seçim yarışının daha sonuna geldik, geçim yarışına kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu seçim yarışının kazananı kim olursa olsun elbette hepimizin dileği ülkemiz ve memleketimiz için hayırlı olsun diyeceğiz. Ancak bu seçimlerde kıran kırana geçen iki önemli ittifak olan cumhur ve millet ittifakı için elbette karşılıklı atışmalar sürtüşmelerle geçen bir yarış oldu. Yarın yapılacak seçim sonuçlarına göre kazanan ya da kaybeden elbet bizler olacağız. Bizler vatandaş olarak tek hakkımız olan seçimlerde sandığa gidip oylarımızı kullanmalıyız. İyi olan kazansın diyelim. Hem ülkemiz için hem de memleketim olan Erzurum'da seçim sonuçlarını da her vatandaş gibi heyecanla bekliyoruz.

Erzurum'da son gözlemlerime göre İyi Parti adaylarının oldukça iddialı ve sıkı bir tempoda çalıştıkları aşikar. Adaylar halk tarafından da oldukça teveccüh görüyorlar. Bilhassa Palandöken İlçe Belediye Başkan Adayı Canan Uçar hanımefendi inanılmaz bir tempoda koşturup her kesimle kucaklaştı ve büyük bir kesimin gönlünü fethetti. Şimdi bu seçim sonuçlarında kimler çok çalıştı kimler bu millete güzel hizmetler yapacağına dair somut projeler ile gitti ise eminim onlar kazanacaktır. Biz her iki ittifaka da, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi ve seçime katılan büyün adaylara başarılar diliyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
pub-1785681847249596 2497439732