23 Ocak 2023 - Pazartesi

BU DAVET KİMİN ÜMMETİNE ?

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Erzurum'a miting için gitmeden evvel Erzurum'da bir dizi hazırlıklar yapılıyor.

Yazar - Erdem Talaş
Okuma Süresi: 2 dk.
Erdem Talaş

Erdem Talaş

talaserdem@gmail.com -
Google News

Bu hazırlıkların bazıları ise şehrin muhtelif yerlerine pankartlar asılarak karşılama yapılır. Buraya kadar her şey normal elbette ki Cumhurbaşkanının gittiği her şehirde her yerde birçok hazırlıklar yapılıyor ve yapılmakta. 

Ancak bu seferki hazırlıkta şehri muhtelif ellerinde asılan pankartlardan birinde ilginç bir yazı görüyoruz ve bu pankartta, "Onun ümmeti ol" Evet bu pankart ne yazık ki Erzurum'da yapılmış en talihsiz karşılamalardan ve yapılan hazırlıkların tamamını çürüten bir pankart olmuştur. 

Bir açık hava, ağaç ve yazı görseli olabilir

Şehirde böylesi bir talihsiz karşılamanın hele Erzurum gibi muhafazakar ve inançlarına hassas bir şehirde böyle bir pankartın asılması, ne yazık ki dinimize zarar veren bir davranış hareketidir. Bizler Peygamber efendimiz S.A.V Hz Muhammed'in ümmeti olarak, elhamdülillah Bir müslüman insan olarak bir müslüman olarak…. 

BİZİM SON PEYGAMBERİMİZ HZ MUHAMMED'DİR SİZİNKİ KİM ACABA ! İçimize bu fitneyi sokmak isteyen ve böylesi bir pankartı şehrimize asanı da astıranı da asılmasına izin veren tüm yöneticilerini Bir Müslüman olarak bir Erzurumlu olarak kendi adıma kınıyorum ve Allah'a havale ediyorum. VE ERZURUM HALKI BÖYLESİ HADSİZ BİR HAREKETE MUTLAKA CEVABINI VERİP HADLERİNİ BİLDİRECEĞİNE HİÇ ŞÜPHEM YOK SİZLERİN DE OLMASIN………!!!!!!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
pub-1785681847249596 2497439732