28 Mart 2019 - Perşembe

Latin Erzurum

Yazar - Erdem Talaş
Okuma Süresi: 2 dk.
Erdem Talaş

Erdem Talaş

talaserdem@gmail.com -
Google News

Erzurum ve Erzurumluları bir seçim hengamesi almış gidiyor. Şehrin her köşesinde siyaset ve seçimler konuşuluyorken, Erzurum'da sanatsal anlamda muhteşem işler yapılıyor, 5 yıldır Latin dansları rüzgarı esiyor.

 

 

Beş yıldır Erzurum'da latin dans dersleri veren Erdem Karadeniz ve ekibi Erzurum'da muhteşem işlere imza atıyor. Karadeniz şimdiye dek Erzurum'da denenmiş lakin çok başarılı ve istikrarlı olunamamış bir başarıya imza atarak Erzurum'da latin dans gösterileri ve dans dersleri ile Erzurum'da bir ilki başarıyor. Karadeniz, "Onlarca öğrenciyi Erzurum'da latin dansları ile tanıştırıp profesyonel bir dansçı olarak memleketine uğurladık" dedi.

 

Kültür ve sanat anlamında sinema, spor, tiyatro gibi Erzurum'da kısıtlı olan sosyal aktivitelere latin dansları ile en farklı ve yeni bir sanat dalını 5 yıldır Erzurum'da sürdürmekte olan ve birçok öğrenci gençlere profesyonel anlamda ders veren Karadeniz'e bu zor şehirde göstermiş olduğu sabır ve azminden dolayı haberderin ailesi olarak tebrik ediyoruz. Erdem Karadeniz ve ekip arkadaşlarına başarılar diliyoruz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
pub-1785681847249596 2497439732