16 Aralık 2021 - Perşembe

Selam Olsun

Yazar - Yazar Hakan Dikmen
Okuma Süresi: 3 dk.
Yazar  Hakan Dikmen

Yazar Hakan Dikmen

hakandikmen30@gmail.com -
Google News

 

Türkiye’m, koca yürekli insanlar, nice gün, nice ay, nice yıl bu ülkede, bu karanlıkta, bu zor zamanlarda  her türlü çileye, zorluğa göğsünü açıp siber eden yüreklere selam olsun.

İnsan taklidi yapanlar, ama sadece ve sadece kendisini ve çevresini, kayıranlar, bizleri dinlemeye dahi tahammül edemeyen koltukçular, halimizi, durumumuzu görmezden gelen, anlamayan makam sevdalıları, geleceğimizi, ümitlerimizi, yaşama sevincimizi bitiren rapata suratlılardan, kesesinden başka bir şeyi bu millet için düşünme gafletinde bulunmayan sadece kendi ve çevresinden ibaret olan. Yanlışlarını ilinde, görevinde kabul etmeden devam eden o zulümcüler, yanındakileri bile dinlemeyi tenezzül etmeyen ukalalık taslayan siyasi, sportif, ekonomik, eğitimsel cahillerden, yaptığı yanlışı kabul etmeden hala  vır vır konuşan bilgisizden, haklılığı oynayan hain yüzden, insanların tüm emeğini makamındaki verdiği talimatlar ile bitiren insan postu içindeki kişilerden sizi değersizmiş gibi gören o kişilerden, menfaati ne ise onu yapan cahilden Rabbim bizleri uzak eylesin.

Bizler artık yıllarca kahvenin közdeki tadını, sevgi ile bakmayı, dostluğu, kardeşliği, tebessüm etmeyi, adamlığı, mutluluğu unuttuk, unutmayanlar ise bir avuç mutlu azınlık.

Bu ülkede giydikleri takım elbise, giydiği ayakkabı fiyatı asgari ücretten pahalı olanlar ve sendika denen örgüt, Bizlere , o alın teri İrem kokan  işçiye bedel biçmekte, kimsiniz sizler? Bizler Şerefimiz, onurumuzla buradayız. Saf, lekesiz, tertemiz.

Bugün bile bu pandemide çalışanına utanmadan asgari ücretin altında teklif sunan kişiler insan ahlakının en alt tabanına bile layık olamayan kişilerdir.

Bunları İki şey ancak yıkar: Su, sabun Kara toprak. Allah’ım bizi bu dünyada haramdan, yalandan, talandan, kötü olmaktan koru.

Bu ülkenin zengini, tüccarı, işvereni ile insanların asla bir  işi, kini olmaz, olamaz da yeri gelir, şükrü olur, O işveren eğer insan ise, insanlıktan nasibini almış vicdanlı var ise.

Bu ülke bizim, her dokusu ile bizim.

Milyonlarca insanı ile bizim. İyi de bizim kötüde bizim. Biz seviyoruz seni Türkiye’m, Sen Bizim sevdamızsın. Selam Olsun.

Hakan Dikmen

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
pub-1785681847249596 2497439732