03 Temmuz 2020 - Cuma

Dadaşım ’’Sizi’’ yalnız bırakmaz

Yazar - Yazar Hakan Dikmen
Okuma Süresi: 3 dk.
Yazar  Hakan Dikmen

Yazar Hakan Dikmen

hakandikmen30@gmail.com -
Google News

Vali Okay Memiş, geldiği günden bugüne kadar hiçbir zaman bulunduğu yerde kalmadı. Her zaman bir adım daha ilerisini istedi.
Proje ise bir adım daha ötesi, yatırım ise bir adım daha ötesi, kalkınma ise bir adım daha ötesi, halkın huzuru ise bir adım daha ötesi…
Her zaman Erzurum’un sanayi, tarım, ticaret ve iktisadi potansiyelini bir adım daha ileri taşıma gayretiyle kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Vali Memiş, ardı ardına yaptığı toplantılarda hep bu bir adımı ileriyi ön planda tuttu.
 

 
Erzurum’u her yönden cazibe merkezi haline getirmek için gecesini gündüzüne katan Vali Okay Memiş, daha dengeli bir yerleşme düzeninin sağlanması ve göçün kademeli olarak yönlendirilmesi için nispeten geri kalmış ve göç veren bölgelerde önemli projeler gerçekleştiriyor.
Vali Memiş, göçle meydana gelen bölgesel gelişmişlik farklarını en aza indirmek, karşılaşılan sosyal ve ekonomik sorunları ortadan kaldırmak için uygulanacak projeleri değerlendirirken huzura da büyük önem veriyor.
 

 
 

Geliştirilecek yeni teşvik paketleri ve istihdam politikaları ile Erzurum’da kurulan organize sanayi bölgelerinin alt yapılarının güçlendirilmesini hedeflediklerini anlatan Vali Memiş, organize sanayi bölgelerinde ve uygun küçük sanayi sitelerinde mesleki eğitime yönelik uygulamalı eğitim merkezlerinin kurulması ve KOBİ’lere yönelik iş destek hizmetlerinin verimliliğinin arttırılmasına yönelik yeni projelerin geliştirilmesi gerektiğini söylüyor.
İşte bu yüzden Erzurum’lu sanayiciler, yatırımcılar ve girişimciler Vali Okay Memiş’in projelerine dört elle sarılıyor.
 
 
Erzurum’da istihdam artacak. Erzurum eski günlerine, Doğunun Paris’i haline gelecek artık.
 

 
Elbette Vali Memiş’in gayretleri önemli ama Erzurumlulara da bu konuda büyük sorumluluklar düşüyor.
Bu kentin bir adım daha ileri gitmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Çünkü Erzurum son yıllarda her yönden büyük bir kalkınma hamlesinin içine girdi.

Ha bu arada birileri meydanı boş bulunca Valimize esip gürlemiş ona da  lisan-ı halinde Dadaşım cevabını verir.


 #Hakan Dikmen,Erzurum,Vali,Yatırım,Okay Memiş

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
pub-1785681847249596 2497439732