05 Ocak 2022 - Çarşamba

Artık yeter bu ülkede çocuklar açlıktan ağlamasın

Yazar - Yazar Hakan Dikmen
Okuma Süresi: 2 dk.
Yazar  Hakan Dikmen

Yazar Hakan Dikmen

hakandikmen30@gmail.com -
Google News

Artık görün gerçekleri, çıkarın at gözlüklerinizi, gün günden daha kötüye gidiyoruz. Her geçen gün geçmişi daha bir özlemle arar olduk. İnsanlık sizlere ömür, gençlik ise ağır yaralı.

Bütün güzellikler yerlerde sürünüyor, yere düşene uzanacak el yerine, vurulan bir tekme, intiharın fotoğrafını çekmek için sıraya giren şerefsizler, sapıklar, kız erkek demeden can yakan, cana kıyan adi yaratıklar, pislikler,  pezevenkliği onur  yapmış zavallı yürekler.

Ar damarı çatlamış reziller, büyüğünü, küçüğünü bilmez terbiyesizler, eşini döven, öldüren buna da erkeklik diyen insanlığın yüz karaları, Daha çocuk yaştaki kızını evlendiren paragöz, şerefi ve kanı beş kuruş etmezler 2022’de de  maalesef bizim ülkemizde.

Daha 20 yıl öncesinde bizler beraber kız olsun, erkek olsun gece oynardık, Bugün 2022 ve çocuklarımızı, kadınları koruyamaz olduk şerefsiz namussuzlardan.

Kendini insan sanan yaratıklardan, bıçaklamayı erkeklik sanan, baba olmayı evladını dövmek sanan, çocuğunu okutmamayı kar sananlardan, bıktık yeter.

Sevdiği kıza yanlış yapan erkek görünümlü rezilden, onu kullanılacak et parçası yada meta gören. Terbiyesiz, kanı beş para etmezler den bıktı bu ülke.

Allah rızası için açın artık kalplerinizin kapısını içine iyilik, bir nebze olsa da insanlık dolsun.

Çok özledik çok. Adaleti, liyakati, merhameti, sevgiyi, saygıyı, kızlar artık okusun, çocuklar artık dilenmesin. Artık yeter bu ülkede çocuklar açlıktan ağlamasın.

Hakan Dikmen

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
pub-1785681847249596 2497439732