23 Mart 2023 - Perşembe

İşte Şimdi “Bölme” İşlemi Başladı. Gözün Aydın Türkiye’m…

Bir kez bile terör örgütüne karşı, tek bir kelime olumsuz ifadesi olmayan CHP; bu terör örgütü ve bağlantısı olan siyasi parti ile yapmış olduğu gizli mutabakat çerçevesinde kuruluş amacının dışına çıkarak ve böylece Atatürk’ün kurmuş olduğu parti özellik

Yazar - Yazar Hakan Dikmen
Okuma Süresi: 3 dk.
Yazar  Hakan Dikmen

Yazar Hakan Dikmen

hakandikmen30@gmail.com -
Google News

Bir kez bile terör örgütüne karşı, tek bir kelime olumsuz ifadesi olmayan CHP; bu terör örgütü ve bağlantısı olan siyasi parti ile yapmış olduğu gizli mutabakat çerçevesinde kuruluş amacının dışına çıkarak ve böylece Atatürk’ün kurmuş olduğu parti özelliklerini tamamen kaybetmiş oldu. 

Deniz Baykal’dan sonra yavaş yavaş halk partisi olma özelliklerini kaybeden ve bu durumu bulunduğu her ortamda hal ve hareketleriyle ve aynı zamanda ülkemiz menfaatlerine çok ters davranışlarıyla da dile getiren CHP son olarak terör örgütüne yapmış olduğu aleni desteklerinden dolayı ülkemizin bölünmesine ilk resmi adımını da atmış bulunmaktadır.

Millet İttifakı adı altında bir araya gelen ve ilk başta tabanlarının zıtlığıyla dikkat çeken altılı masa da bu arada resmi olarak yedili masa olmuş oldu. Bu durumda HDP’nin başlatmış olduğu şantaj, amacına ulaşarak ülkemizin sıkıntılı günlere adım atılması için ön ayak olunmuştur.

Sırf bir adamı iktidardan devirmek için şeytan ile birlikte kol kola gezerim mantığıyla hareket ederek 14 Mayıs ta sandık başına gidecek olan vatandaşlarımızın seçimden hemen sonra bu millet ittifakının kazanması durumunda ülkemizin kaos ortamına hızlıca yaklaşacağının da bilmeleri şarttır.

Bu bir seçim değildir. Durum artık anlaşıldı ve gözler önüne serildi.

Bu bir ideoloji savaşı değildir, çünkü bir arada bulunan ve masalarının üzerinde sözde birliktelik olduğunu savunanların gerek tabanları ve gerek ise liderlerinin ideolojileri de birbirlerine tamamen zıttır. Tüm bunların göstergesi altında birlikteliğin olamayacağını tarihte defalarca görmemize rağmen, sırf AK parti İktidarının ve dolayısıyla Mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan etmek için birlikte görünmeleri hayal bile edilemez bir biçimde halüsinasyon olarak beyinlere kazınacaktır.

Acaba nasıl birlikte yol gitmeyi düşünmektedirler daha şimdiden merak konusu olmuştur. Yani Cumhuriyet Halk Partisi bu milletin din ve ahlakıyla ilgili, ibadetiyle ilgili, maneviyatıyla ilgili alacağı kararlarda Saadet Partililer destek verebilecekler mi?

Öte yandan Savunma Sanayi ile hesaplaşma emelleri bulunan gizli ortak olan terör örgütünün siyasi kanadı Gazi Mecliste göğsüne madalyamı takıp gezecek.

Gözün aydın Türkiye’m; bir adamı devirmek için, bir vatanı devireceksiniz.

Bu kararı sizin istemediğinizi ama birilerinin cebinize dokunarak istettiğini anladığınız vakit, cebinizde kalan paranızı harcayacak ne bir vatan bulacaksınız ne de pazar…

Hakan Dikmen

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
pub-1785681847249596 2497439732