16 Eylül 2021 - Perşembe

GÜZEL HAVALARDAN NEMALANIN

Yazar - Emir Baskın
Okuma Süresi: 3 dk.
Emir Baskın

Emir Baskın

emirbaskin@gmail.com -
Google News
Merhaba, Derin Medya okuyucuları;
Korona sonrası hepimiz kendimizi dışarıda bulduk, evlerden çıkıp tüm yazı tatil ve sayfiye yerlerinde bitirdik. Şimdi sonbaharı karşılarken  "Ee daha ne yapabilirim?" diyorsanız bana kulak verin ve yazılarıma göz atın derim. 
 
Biz korona sürecinde sadece bedenen eve kapanmadık. Ruhlarımız da sanata hasret kaldı ve açlık çektik. Maske, mesafe kuralları çerçevesinde yeniden kavuştuğumuz sanat etkinliklerine gitmek için sonbahar harika bir zaman dilimi. Hele de açık hava ise tadından yenmez. Kış bastırıp kapalı alanlara tıkılmadan bu güzel serin havalardan nemalanan kişilerden olun.  
 
Mimar Sinan Üniversitesi Korno Bölüm Bşk. Doç. Begüm Gökmen’in Sanat Yönetmenliğinde, Dans ve Koreografide Gülce Su Gümüş ve Şadan S. Şenoğlu’nun organizasyonunu yapmış olduğu Doğada Klasik Müzik Geceleri, 18 Eylül Cumartesi günü İki Kemer Çiftligi / Kemerburgaz’da toplamda 5 konserden oluşan dizinin 2. etkinliğinde Clarisemble ile seyirciyle buluşacak.

5 klarinetten oluşan grup, klasik müziğin seçkin örneklerinden oluşan 1 saatlik programları ile dinleyenleri klarnetin doğaya uyumlu seslerine doyuracak.
Bir 1 kişi, ayakta, trompet, iç mekan ve açık hava görseli olabilir
 
Bu konserlerin fikir babası ve ev sahibi olan İki Kemer Çiftliği’nden Sait Feyzioğlu, pandemide kapanan salonlar ve hepimizin 18 aydır evlerden çıkmak için aradığı bahaneyi açık havada bizlere sunuyor. 
Bir 3 kişi ve açık hava görseli olabilir
 
Etkinliklerin sanat yönetmeni olan Doç. Begüm Gökmen, sanatçılar icin inanılmaz bir ortam ve aylardır sahneleri özleyen sanatçılar için dinleyici ile buluşmanın kaçırılmaz bir fırsat olduğunu belirtti. Gökmen'in tüm diğer sanat etkinliklerinden haberdar olabilmek için Instagram üzerinden @begumgokmen hesabını takip etmenizde fayda var.
 
Benden size bir dedikodu, çok da güzel yemek servisi varmış, sanat, doğa ve yemek bir arada, insan daha ne bekler ki bir hafta sonundan...
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732