22 Şubat 2021 - Pazartesi

ERİL TAHAKKÜM

Yazar - Emir Baskın
Okuma Süresi: 3 dk.
Emir Baskın

Emir Baskın

emirbaskin@gmail.com -
Google News
Denge bozulmasın, eril yine en fahişe dişilde soluklansın, bu onun laneti. Bir fahişe söylediği yalanları kitaplardan değil hayattan öğrenir, erile hayatı öğretir, terbiye eder, etsin.
 
Ağız dolusu salya fahişenin üzerinde, hepsi diploma dolu, fahişe de artık diplomalı. Görünen tüm ahlaki kavga yalan, 'Ahlak' tanımı külliyatta yalan, "'ERDEM' nedir?" unutturmak için 'ahlak' resmi ile boyadılar dünyayı gören cahil gözleri, öğrenmekten en uzağa yerleştirdiler zihinleri, gördükleri sis perdesi ardında, seçemeyecek kadar uzağa, daha da uzağa... 
 
Arka sokakta bize gülüyorlar. Eril, dişili fahişe ve yalancı sever, daha da azar.
Dişil, fahişe değilse de olmaya merak salar, olmak zorunda yalnız kalmamak için. Fark etmezler, bilmezler ama eriller fahişeyi dişil sever.
 
 
Fahişe dişil mutlu, aslında salya da onun diş izleri de, üzerlerine kustuğu cümlelerde. Yaratılmış en başarılı proje fahişelik, beyni köle eden, dişili istediği yerde erilin saf dışı bırakabildiğini zannettiği lakin kendi köleliğini yarattığı ve en saldırgan düşmanını... Şimdi eril söylene söylene mağarasına dönmekte, kovulmuş fahişeden, aldatılmış, en çok kendi zihninde aldanmış. Başka bir fahişenin kokusunu alana dek üzgün.
 
Fahişeler akıllı artık, hepsi merkepliğin kitap kısmında, kültürlü fahişeler kitapların ardına gizlendiler, alabildiğine ahlak kokuyorlar, erdemden yoksun kalan katile dönüştü, erdemli kalan bilgeye. Katile dönüşen dişilin doğurganlığı korkunç bir yeti artık, elinden alınması imkansız bir kendine dönük silah.
 
Akıllı cümleler ve biraz dram, en iyi fahişenin hızlı silahıdır, vurulmayacak tek bir eril yoktur.
 
Korku filmi izler gibi, gelen kötücülü sen görürsün, uyarırken hatırlayamazsın ekran camından seni duyamayacaklarını, filmin çoktan oynanıp bittiğini unutursun, aynı sahneye heyecan yanmaktan vazgeçemezsin, aptalsın çünkü.
 
Her filmin bir cinayeti var ve asla uyarmayacağım bir daha, hepsi ölsün. Tekrar tekrar seyredeceğim aynı sahneyi.
 
Erilin sevgisi dişil fahişeyi yarattı, fahişe erilin kalbine intikam ile zehirli cümleler nakşetti. Herkes şikayette sözde, oysa ağız dolusu şikayetler sadece harf akıntısı, yataklar orgazm ıslaklığı. Herkes gülümsüyor, şikayet alışkanlıktan, şikayet korkudan, ya daha iyi bir fahişe bulamazsam diye. Ya 'ahlak' yok olur da 'erdem' yeniden doğar diye. Tir tir titremekte kokuşmuş ruhlar.
 
Herkes mutsuzluk maskesi takmış... olsun... Salyalarınızdan tanımaktayım, erilinizi, dişilinizi.
 
Tüm dinlerde bağışlanmamızı eriller istemiştir, çünkü fahişeliği onlar kurgulamıştır. En çok değerlerden kitap yazmışlar fahişeleri sevmekte. Bilgiyi yerinden öğrenmekteler.
 
Gerçek, salyangoz ışıltısındaki salyalarınızı takip etmekte.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732