13 Ekim 2021 - Çarşamba

"Ekonomi uçuyor" mavallarına kısa bir ara

Yazar - Emir Baskın
Okuma Süresi: 2 dk.
Emir Baskın

Emir Baskın

emirbaskin@gmail.com -
Google News
Öncesi ve sonrası diye yayınlayabilirsiniz fotoğrafı belki tercihen, ben tercih etmedim. Bir budala olarak mutluluk an'ı yaratmaya çalışıtım. Bu güzel çocukları aciz, yıkık, zavallı göstermek istemedim. Buna rağmen sonrası fotoğrafı hala dayanılmayacak kadar hüzünlü.
 
Bu fotoğrafta kötü yönetilen bir devlet, refahtan gözü kör olmuş yöneticilerin feza'da uçuşu, terbiyesizliği, acımasızlığı var. Tam da kafasına fiske atılıp azarlanacak çocuklar var. Kendi ülkesinin geleceğinden vazgeçme var bu fotoğrafta, bir yalanın ispatı var. Benim panikatağım gözyaşlarım var. Ne yazık ki onların çalınmış çocukluğunu değil benim isyanımı sarsılışımı teselli etmek zorunda kaldı insanlar. Ben bile onların acısını onlardan daha sesli yaşama hadsizliğinde kayboldum bir süre için....
 
Hadi realite konuşalım 
 
Hansel ve Gretel pastadan evi görüp kanmadılar, çöp konteyneri yanında köpek gibi önlerine acıyıp attığımız yemek için gülümsediler. 
 
Cadı evinde ve ufak bir parça çikolatasını bile kimse ile paylaşmaya niyeti yok.
 
Senin, benim yaptırdığım pasta evde yiyip göbeğini kaşımaya, semirmeye devam ediyor, biz de birbirimizi yiyip 2. el rayici düşük acı ile hayat sürdürüyoruz.
 
Cümleten akut bulantı sebebiyiz.
 
Gerçeklerden merhaba, hadi şimdi okuyup, görüp bir saate unutalım bu durumu. Her zaman yaptığımız gibi...
Bir 2 kişi, oturan insanlar, pizza ve açık hava görseli olabilir
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732