MERKEZ PARTİ AVCILAR İLÇE KONGRESİ YAPILDI

Merkez Parti Avcılar İlçe Başkanlığı kongresi Genel Başkan Yardımcısı Dursun Vazgeç, Nejat Durmuş ve İstanbul İl Başkanı Ekrem Levent 'in katılımı ile Gerçekleşti.

Yayın: 18 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 18.11.2019 00:50:06
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Merkez Parti Avcılar İlçe kongresi yapıldı. İstiklal marşı ile başlayan  Seçim kongresi, yapılan oylamanın ardından İlçe Başkanı seçilen Gülten Sürer teşekür konuşması yaptı.

Sürer; Merkez Parti Ailesinin bir ferdi olma şerefini şahsıma öncelikle oylarını veren beni başkan seçen delege üyelerimize bu görevelayık Gören Genel başkanımız Abdurrahim Karslı bey Genel Başkan Yardımcılarım Dursun Vazgeç, Nejat Durmuş ve İl Başakanım Ekrem Levent bey'e sonsuz teşekkürlerimi sunarım Merkez Parti ailesinin bir ferdi olarak İlçemizde Bu bayrağı elimden gelenin en iyisini yaparak yöneticilerimize ve aileme ülkeme severek ve isteyerek hizmet etmekten onur ve mutluluk duyacağım dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732