12 MART ERZURUM'UN KURTULUŞU SİYASİ ŞOV'A DÖNÜŞTÜ

12 Mart Erzurum kurtuluşu neden AK Parti seçim provokasyonuna dönüştü ? Erzurum kurtuluşu siyasi seçimlere neden kurban edildi ?

Gündem Yayın: 14 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2024 03:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Erzurum Konfederasyonunun düzenlemiş olduğu, 12 Mart Erzurum kurtuluşu iftar programı AK Parti seçim çalışmalarına kurban edildi.
 
Erzurum Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Ali Murat Alatepe ve yönetiminin 12 Mart Erzurum Kurtuluş gecesi gibi önemli bir güne ve ismi kullanarak İstanbul AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a kurban etme hakkını sizlere kim verdi.
Bir 9 kişi ve çocuk görseli olabilir
 
Sözde Erzurum'u temsil ettiklerini iddia eden Erkon yönetimi İstanbul gibi metropol bir şehirde kendi içinden yönetiminden veya bir hemşerisini İstanbul'da aday çıkartmaya muktedir olamamış bir yönetimin, 
 
12 Mart Erzurum kurtuluşu gibi önemli bir gün ve ismi herhangi bir siyasi partiye seçim propagandası yaptırmak için kullanmak tam anlamı ile tam bir basiretsizliktir.
 
Söz ve hükmü hiçbir siyasi partiye geçmeyen bir STK, ve STK yönetimini kendi siyasi ikballeri uğruna Erzurum adını ve Erzurum'un önemli olan Kurtuluş gecesini AK Parti Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Kurum için seçim koordinasyon merkezine çevirerek,
 
Bütün erzurum'u ve erzurumluları kullanarak, yaranmaya çalıştığınız hiçbir siyasi parti hiçbir belediye başkan adayı Erzurum'dan büyük değildir ve Erzurum'un kurtuluşundan daha önemli değildir. 
Bir 9 kişi, futbol oynayan insanlar, amerikan futbolu oynayan insanlar, kalabalık ve yazı görseli olabilir
Salonda Erzurum'un kurtuluşunun önemine işaret edecek hiçbir afiş sergi ve benzeri hiçbir materyalin yer almadığı onun yerine Murat kurum'un afişleri ve AK Parti bayrakları ile donatılarak bir Erzurum kurtuluşu ve Erzurumlu programı olamaz. 
 
Kendi ikbaliniz için bir seçim koordinasyon merkezi açıp taraf olduğumuz siyasi partilere gel gel yapabilirsiniz ancak Erzurum gibi kadim bir şehri ve tarihini hiçe sayarak, Erzurum'u temsil ettiğinizi iddia edemezsiniz
 
Erdem Talaş
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732