CHP ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SİNEM DEDETAŞ’TAN İDDİALI ÇIKIŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar Belediye Başkan adayı, Sinem Dedetaş Çengelköy'de kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya geldi.

Siyaset Yayın: 25 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.01.2024 04:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar ilçe belediye başkan adayı, Sinem Dedetaş, öncelikle,haksızlığa ve yolsuzluğa dur diyeceğiz. Geçmişiyle tarihi ile İstanbul'un en önemli kentlerinden biri olan Üsküdar ilçesini ve Üsküdar halkına nefes aldıracağız.

Gerek sosyal alanları ile sosyal donatılar ile gerekse çevre düzenlemesi ve tarihi dokusu ile İstanbul'un en gözde ilçelerinden biri olan, Üsküdara hak ettiği adil ve halkçı yönetimi getireceğiz dedi.

Bir 2 kişi, takım elbise ve palto görseli olabilir

2019 yılından bu yana İstanbul şehir hatları, Genel müdürlüğü görevini yürüten Sinem dedetaş, İstanbul şehir hatlarındaki değişim ve gelişime değinerek 5 yıllık süreçte şehir hatlarımızda hem daha konforlu daha rahat yolculuk yapılabilmesi adına hizmetlerimizi’en iyi şekilde yaptık. Aynı zamanda özellikle, Deniz seferlerinde şehir hatlarını artırarak, vatandaşımızın ulaşımına önemli ölçüde katkı sağladık.

Bundan sonraki süreçte ise bu güzide ilçemiz üsküdar'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışacağız.

Dedetaş, Ekibimiz ile yapmış olduğumuz, Üsküdar ilçemizle ilgili projelerimizi detaylı bir şekilde hazırlıyoruz. Şubat ayının 2.sinde yapacağımız, lansman ile hazırladığımız projeleri sizlere ve Üsküdar halkı ile paylaşacağız.

Projelerimizi açıkladıktan sonra siz değerli basın mensupları ve üsküdarlı vatandaşlarımız da bizlerin ne kadar iddialı ve önemli hizmetlere imza atacağımızı görecekler.

Dedetaş “Bugün ne yazık ki Üsküdar’ın her zaman göz alıcı güzellikleri ile anılan bahçeleri, yeşil alanları git gide azalıyor. Dönemin en önemli ticaret merkezlerinden Üsküdar, kendine has dokusunu kaybediyor” diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732