Özel Almanca konuştu, Steinmeier'den övgü gecikmedi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel tokalaşırken bir süre Almanca konuştu. Steinmeier, "Perfect German" sözleriyle Özgür Özel'i övdü.

Gündem Yayın: 24 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.04.2024 22:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Almanya Cumhurbaşkanı Frank- Walter Steinmeier'le görüşmesinde bir süre Almanca konuştu. Özel'le tokalaşan Steinmeier, "Perferct German" diyerek övdü.

CHP lideri Özel Almanca konuştu, Steinmeier'den övgü gecikmedi

ÖZEL VE STEINMEIER GÖRÜŞTÜ

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i kabul etti. Almanya'nın Ankara Büyükelçiliğindeki görüşme, basına kapalı gerçekleşti ve 50 dakika sürdü.

 

CHP lideri Özel Almanca konuştu, Steinmeier'den övgü gecikmedi

ÖZEL ALMANCA KONUŞTU: PERFECT GERMAN

CHP lideri Özel görüşmenin başında Steinmeier'le tokalaşırken bir süre Almanca konuştu. Steinmeier, "Perfect German" diyerek Özgür Özel'in Almancasını övdü.

CHP lideri Özel Almanca konuştu, Steinmeier'den övgü gecikmedi

Görüşmede, CHP heyetinde Özel'in yanı sıra Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Genel Başkan Yardımcıları Deniz YücelYalçın KaratepeGökçe GökçenGül Çiftçiİlhan Uzgel ve İstanbul Milletvekili Namık Tan yer aldı. Steinmeier'e ise Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jurgen Schulz eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732