İLÇE BAŞKANLIĞI SATILDIMI ??

Sarıyer İlçe başkanlığında neler oluyor. Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatlarında yapılan ilçe kongreleri sürecinde, 3 Eylül'de Sarıyer CHP ilçe teşkilatının kongresinde yarışan 2 adaydan biri olan Volkan Yıldız önemli bir oy farkı ile kazandı.

Gündem Yayın: 03 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 03.12.2023 02:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Volkan Yıldız önemli bir oy farkı ile Sarıyer İlçe Başkanlığını kazandı. Daha sonra mazbatasını alan Yıldız 22 Kasım'da görevinden neden istifa etti. ????

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Volkan Yıldız 3 eylül'de yapılan Sarıyer İlçe kongresinde, rakibi olan adaya önemli bir fark atarak İlçe başkanlığını kazandı.

8 Eylül'de mazbatasını alarak İlçe Başkanlığına başlayan Volkan Yıldız 22 Kasım'da İlçe Başkanlığı görevinden, neden istifa etti.

YILDIZ RÜŞVET Mİ ALDI TEHDİT Mİ EDİLDİ ????

Sarıyer İlçe Başkanı seçilen Volkan Yıldız bazı iddialara göre milyonlarca para alarak Sarıyer İlçe başkanlığından istifa ettiği söyleniyor. ???

Volkan Yıldız'ın iddiaları ise 22 Kasım'da kendi sosyal medyası üzerinden yapmış olduğu açıklamalarında göreve geldikten sonra kendisine ciddi baskılar ve oyunlar oynandığını iddia ederek istifa ettiğini açıkladı.

Kongre sürecinde çok sıkı ve heyecanlı görünen Volkan Yıldız bu kadar kısa zaman içerisinde nasıl bir baskıya  uğradı veya tehdit mi edildi. Tehdit edildiyse kimler tehdit etti. Ve neden tehtit etti.?????

Veya haberimizin başlığında da ifade  edildiği gibi Volkan Yıldız Sarıyer İlçe Başkanlığını milyonlarca milyonlarca parayamı sattı. ????

 

Haberimizin devamı gelecek ………..

Özel Haber : Erdem Talaş

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732