ÇEKMEKÖY BELEDİYESİNE DADAŞ ADAY

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladı

Yayın: 16 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.11.2023 18:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

22 yıldır AK Parti'nin içinde olan Erzurumlu kıymetli hemşerimiz Fatih sırmacı  Belediye Başkan yardımcılığı görevini sürdürmekte olduğu Çekmeköy belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Kıymetli komşularım, değerli Çekmeköylü hemşehrilerim;
 
22 yıl evvel, “Önce Millet” düsturuyla AK Parti çatısı altında başladığım bu onurlu mücadeleyi, bugüne dek aynı azim ve istekle sürdürmeye devam ettim. 
 
Üniversite yıllarında kapısından adım attığım, halka hizmet hakka hizmettir diyerek dava bilinciyle istikametimizden şaşmadan siyaset yaptığım AK Partimiz’den, Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurumu yapmış bulunuyorum. 
 
Halkımızın her bir ferdine en kalbi selam ve sevgilerimi iletiyor, destekleriniz ve en büyük dayanağım olan dualarınız için şimdiden şükranlarımı sunuyorum. 
 
Başvurumuzun Çekmeköy’ümüz için hayırlı olmasını diliyorum.
 
Selam, saygı ve muhabbetlerimle…
 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732