DSP KAĞITHANE İLÇE BAŞKANI EKREM ŞİT “2020’NİN SORUNLARIN ÇÖZÜLDÜĞÜ BİR YIL OLMASINI VE HERKESİN DEMOKRASİ İÇİNDE, MUTLU VE HUZURLU YAŞAMASINI DİLERİM”

DSP Kağıthane İlçe Başkanı Ekrem Şit 2020’nin hem ülkede, hem dünyada sorunların çözüldüğü bir yıl olması ve herkesin yaşam sürdüğü yerde demokrasi içinde, mutlu ve huzurlu yaşaması dileğinde bulundu.

Yayın: 31 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 31.12.2019 15:53:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şit, “Daha güzel bir dünya mümkün; bunu gerçekleştirebilmenin yollarını arayıp bulmak tüm dünya liderlerinin ve uluslarının ortak gailesi ve çabası olmalıdır” dedi.

Ekrem Şit, yayınladığı yeni yıl mesajında, geçen yılda yaşanan tüm olumsuzlukların yolsuzlukların, haksızlıkların ve hukuksuzluğun son bulması ve artık güven huzur adalet ve demokratik yeni bir yıl olmasını diliyoruz.

Şit, “2020 yılında, kendimiz, sevdiklerimiz, İlçemiz ,  ülkemiz ve dünyayla ilgili güzel düşlerimizin gerçekleşmesini diliyorum” ifadesini kullandı.

Ekrem Şit, şöyle devam etti:

“Önümüzdeki yılın hem Kağıthane ilçemizde hem Ülkemiz’de sorunların çözüldüğü bir yıl olmasını; herkesin yaşam sürdüğü yerde demokrasi içinde,mutlu ve huzurlu yaşamasını diliyorum. Daha güzel bir dünya mümkün; bunu gerçekleştirebilmenin yollarını arayıp bulmak tüm dünya liderlerinin ve uluslarının ortak gailesi ve çabası olmalıdır. Sevdiklerinizle birlikte sevgi , saygı ve birliktelik ruhuyla güzel bir yeni yıl geçirmenizi diliyorum”dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732