DADAŞ KIZI GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ ERZURUM 'DAN DEĞİŞİM SİNYALİNİ ALDIK

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan yardımcısı İstanbul milletvekili Gamze Akkuş ilgezdi seçim çalışmalarına yönelik Erzurum 'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Gündem Yayın: 25 Mayıs 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 25.05.2022 02:24:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Özel Haber: Haber Derin Gazetesi Milletvekili ilgezdi, Erzurum'da yapmış olduğu ziyaretlerinin ardından yaptığı basın açıklamasında Cumhuriyet Halk partisi'nin Erzurum'a değer verdiğini ifade etti. İl gezdi ziyaretlerinin ardından bir basın açıklaması yaptı. İlgezdi nin yapmış olduğu basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi, bildiğiniz üzere 8-9 ay önce burada CHP heyetiyle geniş bir çalışma yaptık şimdi ise küçük bir ekiple bir dizi ziyaretlerde bulunduk esnaflarımız ve ilçelerimizi ziyaret ettik. Ayrıca ilçe örgütleri miz de bir takım iyileştirmeler yaptık. Ve Erzurum'da Erzurum halkından bir değişim sinyali aldık bu sebeple seçim startımızı Erzurum'da da daha iyi şekilde yürüterek inşallah geliyor gelmekte olan sloganımızı artık Erzurum'da da hayata geçireceğiz diye ifade etti. İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş ilgezdi, daha önceki CHP heyetimiz ile Erzurum'a geldiğimizde kıymetli, değerli hemşehrilerimin bizleri olan ilgi ve alakası ile hem beni mahcup etmeyip hem de heyetimizi ziyadesi ile memnun etmişti ve halkımızın bu teveccühünün karşılığını iktidarımız döneminde fazlasıyla alacağını, siz değerli basın mensuplarının aracılığı ile buradan sözünü veriyoruz. Ve tüm Erzurumlu hemşehrilerime tekrar bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum en kısa zamanda tekrar ziyaret edip şehrimizi memleketimizi karış karış dolaşıp kendimizi partimizi daha iyi şekilde anlatıp ve ifade edeceğiz. Günümüz koşullarına bu ekonomik zorlukları ve neden bugüne geldiğimizi herkese anlatacağız ve inşallah önümüzdeki seçimlerde tüm Türkiye'de olduğu gibi bu güzel şehrimiz memleketim Erzurum'da yeniden refaha ve rahat a kavuşturacağız. diye konuştu
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732