AVRUPA YAKASI ERZURUM DERNEKLER FEDERASYONU KONGRESİ YAPILDI OSMAN NURİ TORAMAN YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ.

Avrupa Yakası Erzurum Dernekleri Federasyonu 'muzun 2. Olağan Kongresi gerçekleşti.

Gündem Yayın: 14 Kasım 2021 - Pazar - Güncelleme: 14.11.2021 23:09:36
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Yaklaşık 2 yıl önce Avrupa Yakası Erzurum Dernekler Federasyon Başkanlığından Kendi isteği ile İstifa eden, Osman Nuri Toraman Görevi Ahmet Uçar Başkan’a devretti. Bugün yeniden Yapılan Kongre ile Yeniden Federasyon Başkanlığına Toraman seçildi. Yaklaşık iki yıldır pandemi koşulları nın zorluklarına rağmen, Avrupa Yakası Erzurum Dernekler Federasyon Başkanlığını Yürüten Ahmet Uçar’ ve Federasyon üyesi bütün Delegelerin oyunu alarak, yeniden Federasyon Başkanlığına seçildi. Toraman yeniden, Başkan seçilmesinin ardından 2 yıldır başkanlık görevinin layığı ile sürdüren Ahmet Uçar’a ve kendisine güvenerek yeniden,  Başkanlığa seçen bütün delegelere ve kongreye Katılan STK Başkanlarına ve Siyasi Parti ilçe Başkanlarının, yanı sıra katılım sağlayan bütün hemşerilerimize, sonsuz şükranlarımı sunuyorum diye konuştu.   

Bir 9 kişi ve oturan insanlar görseli olabilir 

Federasyon Başkanlığını yeniden Osman Nuri Toroman’a devreden Başkan Ahmet Uçar, konuşmasında, federasyon başkanlığını yürütmüş olduğum süreç herkesin de malumu olan covit19 dönemine denk gelmiş olması, nedeni ile birçok faaliyetimizi, askıya almak durumunda kalmış olsakta bu süreçte, Federasyon olarak elimizden geleni layığı ile yapmaya çalıştık. Bu süreçte Federasyon yönetimimizin de, bana vermiş oldukları desteklerinden dolayı, tüm yönetimimize teşekkür ederim, görevi yeniden devralan, Osman Nuri  Toraman,  başkanıma yeni den başkanlığı görevinde başarılar dilerim. Biz her zaman bir ve beraberiz diyerek kongremize katılan siyasi parti temsilcileri STK başkanları yöneticileri ve bütün hemşerilerimize çok teşekkür ederim diye konuştu.

Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 1 kişi ve oturuyor görseli olabilir

Kongreye Katılan (ERKON) Erzurum Konfederasyon Başkan Yardımcısı Halil Karapınar, Kongre’de yapmış olduğu, konuşmasında ise şu ifadelere yer verdi. Karapınar; Öncelikle Federasyonumuzun yeni kongresi, hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Sayın Ahmet Uçar’a bugüne kadar yapmış olduğu, görevinden dolayı teşekkür ederim. Yeni seçilen Osman Nuri Toraman Başkana hayırlı olmasını diler ve çalışmalarında başarılar dilerim. ‘’Diyerek sözlerini şöyle sürdürdü’’ Halil Karapınar; Sevgili hemşerilerim, bizler birlikte güçlüyüz bizler bir olursak birliğimizi korursak varlığımız her daim çok daha güçlü olur. Bizler Erzurumlular adına, yapmış olduğumuz vazifelerimizi hakkı ile yerine getirmeliyiz. Böylelikle memleketimize, hemşerilerimize, daha faydalı ve yararlı işler yaparız. Bütün değerli hemşerilerimize, sesleniyorum ve rica ediyorum.

Bizler memleketimizi temsil eden yöneticileriz. Vazifemizi ne kadar doğru icra edersek,  o kadar güçlü ve başarılı oluruz. Ve  yine değerli siyasi parti temsilcilerimize, buradan şunu söylemek istiyorum. Bizler bütün siyasi partilere her daim eşit mesafedeyiz. Kimselerin arka bahçesi olmadık, olmayacağız. Elbette bizlerden, içimizden veyahut herhangi bir siyasi partiden, aday olan hemşerilerimizin her daim yanında ve arkasında olacağız, ancak tekbir siyasi partiye asla tabi olmayıp, sadece ve sadece hemşerilerimiz hangi partide ve nerede var ise bizlerde hemşerilerimizi desteklemek için onların yanındayız.  

Bütün siyasi partilerimize kapılarımız her daim açık, bizi ziyaret eden her  siyasi partilerimizi  bizlerde iadeyi ziyaretlerimizi her daim yaptık ve bundan sonrada yapacağız. Son söyleyeceğim Federasyonumuzun kongresine katılan bütün konuklarımıza saygılarımı sunar ve çok teşekkür ederim,  Karapınar; biz Erzurumluları Bu ülkede bu şehirde yok sayanı bizlerde yok sayarız diyerek konuşmasına son verdi. Erkon Genel Başkan Yardımcısı Aralık Ayının 2 ila 5 i arasında ERKON'un düzenlediği Erzurum Günlerine bütün hemşerilerimizi bekleriyoruz dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732