13 Mayıs 2023 - Cumartesi

Bütün siyasetçiler, partiler, liderler eleştirilebilir

14 Mayıs günü sandıktan çıkan sonuç ne olursa olsun, Türk Milletinin hür iradesiyle vermiş olduğu bu karar, her türlü eleştirinin, tartışmanın dışındadır ve saygıyla karşılanmalıdır

Yazar - Prof.Dr.Berhan Yılmaz
Okuma Süresi: 2 dk.
Prof.Dr.Berhan Yılmaz

Prof.Dr.Berhan Yılmaz

-
Google News
Bütün siyasetçiler, partiler, liderler eleştirilebilir fakat, siyaseten ve yönetimsel olarak millet iradesinin üstünde hiçbir makam olamayacağı için, milletin kararı eleştirilemez, tartışılamaz.
Çünkü millet böyle uygun görmüş, kararını bu şekilde vermiş, iradesi bu yönde tecelli etmiştir.
Bütün ülke Türk Milletinin verdiği karar önünde saygıyla eğilmeli, sonuca rıza göstermelidir.
Meselenin diğer bir yönü de; Allah’ım vatanım, milletim için hayırlı olanı nasip et diye dua edenlerin, Allah’ın nasip ettiği sonuca isyan etmemeleri, seçim sonucuna üzülseler bile hayırlısı buymuş diyebilmeleri, Allah’ın nasip ettiğine şükretmeyi ihmâl etmemeleridir.
Seçim günü gelmiştir, artık susup, tefekkür edip Yüce Allah’ın hakkımızda hayırlı olanı nasip etmesini dilemeli, milletimizin verdiği kararı beklemeli, sonucu şükürle karşılamalıyız.
Duam; Allah’ın vatanımızın, milletimizin, hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etmesi ve seçimi Türk Milleti’nin, Türkiye Cumhuriyeti’nin, demokrasinin kazanması doğrultusundadır.
AHMET BERHAN YILMAZ
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
pub-1785681847249596 2497439732