Ankara'da dolar telaşı! Erdoğan, partisinin ekonomi kurmaylarıyla görüştü

Doların arka arkaya rekor kırmasından sonra Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'yla sürpriz bir görüşme yapan Cumhubaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin ekonomi kurmaylarıyla da görüşme yaptı. Toplantının ardından bir açıklama yapılmadı.

Gündem Yayın: 23 Kasım 2021 - Salı - Güncelleme: 23.11.2021 20:23:30
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Güne 11.40 seviyelerinden başlayan dolar, gün içinde hızlı bir yükseliş gerçekleştirerek 13.50 ile rekor kırdı. Güne 12.80 seviyelerinden başlayan euro ise 15.20 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Dolar ve euro bir gün içinde 2 liradan faza yükseliş gerçekleştirdi.

ŞAHAP KAVCIOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

Piyasalarda yaşanan aşırı oynaklık sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanMerkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeye ilişkin detay paylaşılmadı. Merkez Bankası konuya ilişkin yorum yapmadı.

Vatandaşı Yeni Zamlar Bekliyor! Bu Oran Gerçekleşirse Cepler Fena Yanacak

EKONOMİ KURMAYLARIYLA DA GÖRÜŞTÜ

Döviz kurlarındaki rekorların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin ekonomi kurmayları ile bir araya geldi. Toplantı sonrası bir açıklama yapılmadı.

Ankara'da dolar telaşı! Erdoğan, partisinin ekonomi kurmaylarıyla görüştü

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732