31 Ağustos 2023 - Perşembe

BALIKESİR YEREL BASIN TORPİL SİSTEMİNİN NERESİNDE

BALIKESİR YEREL BASINI GERÇEKTEN TARAFSIZ MI? Balıkesir ilinde doğdum, ilköğretimden tutun da doktora dahil tüm tahsil hayatımı komple Balıkesir’de yaptım.

Yazar - Yazar: Dr. Meryem ÇILDIR.
Okuma Süresi: 2 dk.
Yazar: Dr. Meryem ÇILDIR.

Yazar: Dr. Meryem ÇILDIR.

elif_meryem88@hotmail.com -
Google News
cevap verin, tabi ki verecek bir cevabınız varsa... Eminim, yoktur... Siz en iyisi sağır, kör, dilsiz habercilik anlayışınız ile devam edin gazetecilik yapmaya... Fakat benden söylemesi… Gençler tarafından gazetecilikteki tarafsızlığınız sorgulanıyor, bilesiniz... Bir eğitimci gazeteci olarak üzerime düşen görevi yaptım, “Balıkesir yerel basını tarafsız mı?” köşe yazım ile tarihe not düştüm, gerisi size kalmış.... İster görün, ister körcesine, "mış" gibi yapmaya devam edin... Cesur bir kalem, hür bir gazeteci her yerde köşe yazarlığı yapar... Sanırım Balıkesir ilindeki torpil sisteminden tek ben rahatsızım… “Makamı alan memnun, veren memnun nasıl olsa” gibi bir hava estirilmeye çalışılıyor... Sanki ben Balıkesir’den başka şehire gitmiş olsam, Balıkesir torpil sisteminde rahat bir nefes alacak gibi... Siz kör olsanız dahi… Bilim kadını bir öğretmen, bir gazeteci, bir köşe yazarı olarak tek başıma olsam dahi… Torpil düzenine karşı, sonu her ne olursa olsun, sonuna kadar mücadelemi vereceğim ve MEB'in yüce tarihine hür ve cesur kalemimle, köşe yazırlarım ile tarihe not düşmeye devam edeceğim... Sanmayın ki bu başarı kalır tümsekte... Dr. Meryem ÇILDIR
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732