09 Ocak 2021 - Cumartesi

ADINI SİZ KOYUN

Yazar - Ahmet Yılmaz
Okuma Süresi: 4 dk.
Ahmet Yılmaz

Ahmet Yılmaz

-
Google News
Yaşadığımız ortamların sıkıntısı , siyasi belirsizlikler, ekonomik sarsıntılar, insanlarımızın psikolojik evrimleri ve son aktörümüz covit. Yaşanan savaşların ve kıtalar arası ego tatmin etme çalkantılarına bir de bu eklendi ama konumuz bu değil. 
Daha önceleri de müteaddit defalar konu edilmesine rağmen ve hatta bendeniz dahi konu ile ilgili bazı açıklamalarda bulunmuş olmama rağmen ve hatta hatta konu ile ilgili kampanyalar başlatılmasına rağmen bu kurum “kral benim,benden sonrası tufan” dercesine attığı olumsuz adımlarına devam etmektedir.
Vatandaş işsiz, vatandaş aç, vatandaş pandemiden dolayı kısıtlı, vatandaş covitin gerçek mağduru ama bu kurum “illa da ben” demeye devam etmektedir.
Vatandaş sıkıntılı, vatandaş karamsar, vatandaş biçare, vatandaş yapa yalnız bırakılmış ve hastalık hastası olma yolunda en büyük aday ama bu kurum”bana ne “demeye devam etmektedir.
Vatandaş kafayı yedi , yemek üzere. Kim ne zaman nerede nereye gidecek , kim ne zaman nerede nereye çıkacak,  kafa karışık , kafa bulanık amma bu kurum “çok ta tın” demeye devam etmekte.
Bu kurum; astığım astık, kestiğim kestik. Ben ne dersem o zihniyetinden yola çıkarak gerek yönetim olarak ve gerek se (ne acıdır) çalıştırdığı personel olarak “güç bizde artık” dercesine hüküm sürmeye devam etmekte. Ve ne yazık ki “DUR” diyeni de henüz  yok.
Elektrik idaresinden bahsediyorum; ülkemizin en büyük sömürge sisteminin kurucusu olan kurumdan bahsediyorum. Aldığı paylar yetmezmiş gibi, ilave kalemleri yetmezmiş gibi, tahakkuk ettirdiği faturalarında hizmetiyle ilgili cüz’i rakamlar yer alırken “deli dumrul” misali yazdırdığı satır kalemlerinde faturada yer bulunmayan amma ortada hiçbir anormal durum yokmuşcasına bihaber yaşayan kurumdan bahsediyorum.
Faturayı yazdıktan hemen 10-15 gün sonrasına son ödeme tarihi koyup, o tarihe bir hafta kala her gün mesaj yollayıp “bak haaa” diye aba altından sopa gösterircesine tehditvari bir yaklaşımla ödeme tarihini hatırlatan ve o tarihte alacağını tahsil edememesi durumunda  “sana 5 iş günü daha veriyorum ona göre davran “ diye tehdit etmeye devam eden ve son olarak o 5 iş günü sonunda gelip her hangi bir açıklama dahi yapmadan, dışarıdan sayaçtan elektriği kesip giden kurumdan bahsediyorum.
Allah aşkına ne yapmaya çalışıyorsunuz siz. Sabır denemesi ise boşuna uğraşmayın sabır tellerimiz zaman içerisinde alındı , siz kayıp kaçaklarınızın had safhaya ulaştığı, tek bir fatura dahi tahsil edemediğiniz amma hizmetinde aksama dahi yapamadığınız, elemanlarınızın kontrole dahi gidemediği hasbelkader gittiği takdirde tekme tokat dayak yediği yerlere gidip bu efeliğinizi yapsanıza. Biz de seyreylesek şöyle parasını canımızla kanımızla ödediğimiz doğru düzgün alamadığımız hizmetinizin karşılığını , televizyonlarımızdan.
Pandemi var kardeşim, yetkililer bas bas bağırıyor vatandaşın hizmetini aksatmayın diye madem aksatacaksınız  faturasını tahsil edemediğiniz yerlerde gidin aksatın, işten çıkarıldığı için veya pandemiyi bahane ederek ekmek tokluğuna özelde çalıştırılan garibanın kapısına değil.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları
pub-1785681847249596 2497439732