SKANDAL AÇIKLAMA : SALDIRIYI BİZMİ YAPTIK BİLMİYORUZ

İsrailli yetkililerce yapılan açıklamadan bir skandal çıktı. Yetkililer; 'Saldırıyı biz mi yaptık bilmiyoruz. Hamas çok fazla yalan haber üretiyor' açıklamasında bulundu.

Dünya Yayın: 18 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 18.10.2023 01:53:00
Editör - Türker Nuhut
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İsrailin Gazze'de bulunan bir hastaneye yönelik saldırısında 500 kişinin hayatını kaybettiği gündeme düştü. Caniyane saldırıya dair İsrail yetkililerinin açıklamasında; 'Henüz bunları konuşmak için çok erken, hamas çok fazla yalan haber ürettiğinden saldırıyı biz mi yaptık bilmiyoruz.' denildi.

İsrail savaş suçlarına bir yenisini daha eklemiş görünüyor.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında sivil zaiatın kadın ve çocuklardan oluştuğu ve 3 binden fazla kişinin ölümüne neden olduğu konuşulurken, bu defa savaş suçlarına bir yenisini ekleyerek, sivillerin kullanımında olan hastaneyi vurduğu bildirildi. Gerçekleştirilen saldırıda Hastane kullanılamaz hale gelirken yaklaşık 500 kişinin hayatını kaybettiği, yüzlerce kişinin de yaralandığı söyleniyor.

Şımarık açıklama

Diğer taraftan; ilerleyen saatlerde, İsrailli yetkililer yaptıkları başka bir açıklamada, saldırıyı gerçekleştirdiklerini kabul ederek, 'Hamas'ın kullanmaması için Ahli Hastanesi ve diğer 5 hastanenin boşaltılması konusunda uyarmıştık, görünen o ki dinlememişler, ölü sayısı bunun göstergesi' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732