Silivri’de İftar Çadırında Birlik ve Dayanışma Buluşması
Mübarek Ramazan ayı boyunca Silivri’de hemşehrilerin hizmetinde olan iftar çadırında vatandaşlar aynı sofrada buluşarak oruçlarını birlikte açtı. Paylaşma ve dayanışma duygularının öne çıktığı programda, Ramazan’ın manevi atmosferi hep birlikte yaşandı.
Yerel Haberler
Yayın: 08 Mart 2026 - Pazar - Güncelleme: 08.03.2026 01:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
İftar programı, hayırsever bağışçı Adil Salman ve kıymetli evladı Kübra Salman’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu akşamda vatandaşlar aynı sofrayı paylaşarak dualar etti, Ramazan’ın bereketini birlikte hissetti.
Programda konuşan katılımcılar, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularını güçlendirdiğini vurgulayarak bu tür organizasyonların toplumsal dayanışmayı artırdığını ifade etti.
İftar çadırında yapılan dualarda, tutulan oruçların ve edilen niyetlerin kabul olması temenni edilirken, Silivri’de birlik ve beraberliğin daim olması dilendi. Katılımcılar, sofraların bereketinin eksik olmaması için dua ederek Ramazan’ın manevi iklimini birlikte yaşamanın mutluluğunu paylaştı.
Yorumlar (0)
İlginizi Çekebilir








