Özdağ’dan şehitlikte sert mesaj: “hazırlanan raporu ailelere sorun”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara’daki Cebeci Askeri Şehitliği’ni ziyaret ederek şehitlerin kabirleri başında dua etti.

Siyaset Yayın: 20 Mart 2026 - Cuma - Güncelleme: 20.03.2026 16:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Ziyaret sırasında şehit aileleriyle bayramlaşan Özdağ, taziyelerini de iletti.

“ŞEHİTLERİN EMANETİ TEHLİKEDE”

Burada basın açıklaması yapan Özdağ, şehitlerin Türkiye’nin birliği ve bütünlüğü için can verdiğini vurguladı.
Bayram sonrası TBMM’ye getirileceğini belirttiği anayasa ve yasa değişikliklerinin, ülkenin üniter yapısını ve toprak bütünlüğünü riske atacağını öne sürdü.

“RAPORU AİLELERE SORSUNLAR”

Özdağ, TBMM’de görev yapan komisyon üyelerine çağrıda bulunarak, hazırlanan raporların şehit ailelerine sorulması gerektiğini söyledi.
“Bu raporu burada şehit ailelerine sorsunlar, kabul edecekler mi?” ifadelerini kullandı.

TERÖRLE MÜCADELE VURGUSU

Türkiye’nin yıllarca süren mücadeleyle terör örgütlerini etkisiz hale getirdiğini dile getiren Özdağ, gelinen noktada bazı taleplerin yasal zemine taşındığını iddia etti.

“MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Zafer Partisi olarak söz konusu düzenlemelere karşı olduklarını belirten Özdağ, bu süreçte mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti.

 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.