Suat Özçağdaş Eğitim paydaşlarıyla geleceği konuştu

Suat Özçağdaş, İstanbul’da düzenlenen toplantıda eğitim alanının farklı temsilcileriyle bir araya geldi.

Eğitim Yayın: 16 Mayıs 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 16.05.2026 15:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Toplantıya CHP Milli Eğitim Politika Kurulu üyeleri Mehmet Yeşildağ ve Canan Aratemür Çimen, Esin Köymen, Kenan Otlu ile İstanbul İl Eğitim Sekreteri Gülistan Akmugan de katıldı.

Gerçekleştirilen görüşmede eğitim sendikalarının temsilcileri, öğretmenler, akademisyenler, eğitim çalışanları ve öğrenciler söz alarak sahadaki deneyimlerini ve beklentilerini paylaştı. Toplantıda eğitim politikalarının yalnızca siyasi perspektifle değil, farklı kesimlerin görüşleri doğrultusunda şekillendirilmesi gerektiği vurgulandı.

Suat Özçağdaş, ortak aklın önemine dikkat çekerek eğitim alanında çalışanların tecrübelerinin ve gençlerin beklentilerinin politika oluşturma süreçlerinde belirleyici rol üstlendiğini ifade etti.

Toplantının ardından yapılan değerlendirmede, eğitimin ve bilimin rehberliğinde daha güçlü bir gelecek inşa etme hedefinin altı çizildi. Katılımcıların görüş ve önerilerinin, geleceğe yönelik eğitim politikalarının oluşturulmasına katkı sağlayacağı belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.