Yaşlı adamı kılıç ve bıçaklarla ağır yaraladılar

Ankara'da iki kişi, yaşlı bir adamın aracının önünü kesip güpegündüz kılıç ve bıçak ile saldırdı. Yaşlı adam ağır yaralanırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yaşam Yayın: 26 Ağustos 2025 - Salı - Güncelleme: 26.08.2025 00:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Ankara'nın gündüz vakti akılalmaz bir olay yaşandı. Yaşlı bir adam aracıyla trafikte seyir halindeyken iki kişi tarafından önü kesildi.

YAŞLI ADAMA KILIÇ VE BIÇAKLA SALDIRDILAR

Aracı durduran saldırganlar, yaşlı adama kılıç ve bıçakla saldırmaya başladı. Yaşlı adamı ağır yaraladı. O anlar, çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken, görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayılarak infial yarattı.

AĞIR YARALANDI

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ağır yaralanan yaşlı adamı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Görüntülerin yayılmasıyla hızla harekete geçen Ankara polisi, geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.