Uzman çavuş, bebeğini öldürdü ve intihar girişiminde bulundu

Van'ın Çaldıran ilçesinde yaşanan olayda, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir uzman çavuş, silahla eşine ve 4 aylık bebeğine ateş ettikten sonra kendisini vurdu.

Yaşam Yayın: 31 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 31.03.2024 02:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

İlçe merkezinde ikamet eden ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen uzman çavuş, silahla eşine ve bebeğine ateş ettikten sonra kendisini vurdu. Evden gelen silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

BEBEK HAYATINI KAYBETTİ, EŞİ YARALANDI

Eve giren ekipler, bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Uzman çavuşun başından, eşinin ise omzundan yaralandığı tespit edildi.

UZMAN ÇAVUŞUN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulansla Van'daki hastanelere kaldırıldı. Uzman çavuşun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732