Türkiye skandal kararı konuşuyor

Spor Toto 1. Lig'de 3. hafta maçında Erzurumspor, sahasında Samsunspor ile yenişemedi. Olağandışı mücadelenin 50. dakikasında Erzurumspor lehine verilen penaltı kararı sosyal medyada tepki topladı. Erzurumsporlu Eren Tozlu ceza sahası içinde şut atmak isterken topu ıskaladı ve yere düştü. Karşılaşmanın hakemi Emre Kargın skandal bir karara imza atarak penaltı noktasını gösterdi.

Yayın: 29 Ağustos 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 29.08.2022 00:59:18
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Erzurumspor ile Samsunspor, Spor Toto 1. Lig'in 3. haftasında Kazım Karabekir Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 2-2'lik skorla sona ererken mücadelenin 50. dakikasında Erzurum lehine verilen penaltı çok konuşuldu.

TOPU ISKALADI, PENALTIYI ALDI

Erzurumspor'da Eren Tozlu, Aaron'un ayağından açılan topu Samsunspor ceza sahası içinde kontrol etti. Ardından topu sürmeye başlayan Tozlu, şut çekmek isterken topu ıskaladı ve yere düştü. Bu pozisyonun ardından hakem Emre Kargın ise penaltı noktasını gösterdi. Bu karar sosyal medyada gündeme otururken, hakemin kararına tepki yağdı.

Türkiye, Erzurumspor-Samsunspor maçındaki skandal penaltı kararını konuşuyor

Türkiye, Erzurumspor-Samsunspor maçındaki skandal penaltı kararını konuşuyor

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732