Şükrü Genç Gazeteciler Gününü Kutladı

Sarıyer Belediyesi Çalışan Gazeteciler Gününde Gazetecilere ev sahipliği yaptı.

Yayın: 10 Ocak 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 10.01.2022 12:41:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Sariyer Belediye Başkanı Şükrü Genç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bugün saat 9:00’da Yaşar Kemal Kültür Merkezi’inde  gazeteciler ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ev sahipliğinin yapıldığı Yaşar Kültür Merkez'inde kahvaltı servisi yapıldı.

 Şükrü Genç konuşmasına tüm gazetecilerin ve basın mensuplarının gününü kutlayarak başladı. Genç konuşmasına şu şekilde devam etti;

-Bir gazetede basın emekçileri ile ilgili şu yazıyordu.

“Biz özgürlüğü yazmak istiyoruz, hangi şartlarda olursa olsun onlara biçilen sınırlar ne olursa olsun ve o sınırların dışında da birşeyler yazmak istiyoruz. Aslolan da odur. Bir insanın görevini özgürce yapabilmesi kadar güzel bir şey yoktur.”


Şükrü Genç “Gerçekten habersiz bir gün olamaz. İnsanlar konuşamayacakları anda gündeme dönüyor. Basın emekçileri her gün sokakta haber peşindeler.”Daha özgür, tarafsız bir gazetecilik anlayışı ve özgür habercilik yapabilme temennisinde bulundu. Özgür ve ve tarafsız gazetecilik için her zaman size destek vermeye hazırız.” dedi ve ekledi.

“Aynı zamanda bende sizlerle çalışmaya hatta muhabirlik yapmaya hazırım.”   Konuşmasını tamamlayan Genç, söz hakkını basın mensuplarına ve gazetecilere bıraktı.


 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732