SARIYER BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY AKSU BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTILI BİR PROGRAMDA BİR ARAY

Eski Kartal belediye başkan yardımcısı Oktay Aksu Sarıyer'de basın mensupları ile düzenlemiş olduğu kahvaltı programında bir araya geldi.

Siyaset Yayın: 12 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 12.12.2023 12:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Aksu, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda, Belediye Başkanı olarak seçildiği ve göreve başladığı gün itibariyle Sarıyer için yapacağı projeleri açıkladı. Sarıyer belediye başkan aday adayı Oktay Aksu; sözlerini söyle sürdürdü.

Öncelikle Sarıyer'de bulunan komşularımızı sıklıkla ziyaret ediyoruz. Güzel komşularımızın bizlere karşı olan sevgi ve teveccülerini görüyoruz. Ancak tüm komşularımızın bizlere olan sevgi ve teveccülerinin yanı sıra Sarıyer'de en büyük korkularından biri olan deprem korkusu ile endişelendiklerini ifade ediyorlar.

Sarıyerli komşularımızın öncelik olarak deprem endişelerinin yanı sıra yıllardır Sarıyer ilçemizde süren tapu problemi olduğunu ifade ediyorlar. Bizlerde sarıyerili komşularımıza söz veriyoruz Belediye Başkanı olarak seçilip göreve geldiğimiz ilk gün itibariyle hem deprem endişeleri ile ilgili çalışmalarımızı başlatıp ve yıllardır çözülemeyen tapu problemlerini de çözmek için çalışmalara başlayacağız.

Ziyaret ettiğimiz komşularımızın’da enbüyük endişesi deprem olduğunu söylüyorlar hem bizlere göstermiş oldukları teveccühlerinin yanı sıra gözlerindeki o deprem endişesini de bizatihi görüyoruz. Aksu; bizlere gösterilen bu teveccüh karşısında da göreve geldiğimiz andan itibaren öncelikli sarıyerli komşularımızın endişelerini ortadan kaldıracak çözümler üretmek olacağını, burada siz değerli basın mensupları önün de söz veriyorum. Diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732