SARIYER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERHAN VERGİLİ SARIYERLİLERLE SAHUR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

Bağımsız Sarıyer belediye başkan adayı Erhan Vergili Kireçburnu Kök kafede sarıyer'li vatandaşlar ile sahur programında bir araya geldi.

Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 11:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Sarıyer Bağımsız Belediye başkan adayı, Erhan Vergili düzenlemiş olduğu sahur programına sarıyer’li vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Program’a katılan Sarıyer’li vatandaşların, Sarıyer Belediyesi bağımsız adayı Erhan Vergili'ye olan teveccühleri gözlerden kaçmadı.
Bir 3 kişi görseli olabilir
 
Bağımsız Sarıyer Belediye Başkan adayı Erhan Vergili, Kireçburnu Kök Kafe'de Sarıyerli vatandaşlarla bir araya geldi ve düzenlediği sahur programına yoğun ilgi gösterildi. Vergili, programda vatandaşlara hitap ederek, Sarıyer'de partilerden ziyade vatandaşların belediye başkanı olacağını vurguladı ve geleceğin şekillenmesinde gençlerin katılımının önemine değindi.
 
Bir 9 kişi görseli olabilir
Vatandaşlardan  büyük ilgi gören Vergili, belediye başkanı olması durumunda çalışmalar hakkında bilgi verdi. “Sarıyer'de partililerin değil vatandaşın belediye başkanı olacağım” diyen Vergili, kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı herkese teşekkür etti.
 
Gençlerin görüşlerine ve önerilerine büyük önem veren, bağımsız belediye başkanı adayı Vergili geleceğin şekillenmesinde gençlerin katılımının ne kadar önemli olduğuna değinerek, gençlerin fikirlerine her daim açık olduğunu söyledi.
 
Bir 7 kişi ve masa görseli olabilir
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732