ÖMÜR'ÜMÜZÜN ÖMRÜNÜ ÇALDILAR

Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Tuğba Demirbağ , İstanbul Kartal'da aile sağlığı merkezinde hemşire olduğu belirtilen Ömür Erez'in su içtiği sırada bir saldırgan tarafından başından silahla vurularak öldürülmesine sessiz kalmadı.

Teknoloji Yayın: 22 Ocak 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 22.01.2022 19:21:47
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Çok şey söylemek istiyorum ama siyasetçi kimliğimi bir yana koyarak , bir kadın olarak bu ülkenin kadınlarını koruyun artık diyen Demirbağ şunları söyledi : Bu vahşetin sebebini , cinayetin detaylarını birçok insan konuşacak , televizyonlarda cinayet görüntüleri , gazete sayfalarında  katledilen , ömrü çalınan Ömrümüzün fotografları yayınlanacak , sosyal medyada milletimiz bu vahşeti kınayacak. Peki bu cahil , çağdışı kadın düşmanı zihniyetin sonu gelecek mi? Artık yetkililerden üzgün surat ifadeleriyle çaresizlik açıklamaları duymak istemiyoruz.Ayrıca kadın siyasetçiler çoğalmadıkça kadına şiddete çözüm bulunabileceğini düşünmüyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732