MEVLÜT ÖZTEKİN 'DEN ÜLKÜ OCAKLARINA SÜRPRİZ ZİYARET

Kağıthane belediye başkanı Mevlüt Öztekin Kağıthane ülkü ocaklarına, Babası ve Belediye Başkan Yardımcısı Levent Dirice ile sürpriz ziyarette bulundu.

Yayın: 16 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 16.06.2023 18:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Kağıthane belediye başkanı Mevlüt Öztekin Kağıthane ülkü ocaklarını babası ve Başkan yardımcısı Levent Dirice'nin dışında yanında hiç kimsenin hiçbir korumanın olmadan Ülkü ocaklarına ziyareti dikkat çekti. Ailevi bir ziyaret etmiş cesine, Kağıthane Ülkü ocaklarına ziyaret eden belediye başkanı Mevlüt Öztekin, Ülkü ocakları İlçe Başkanı Emre tozar dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Öztekin,in sürpriz ziyaretinden dolayı, memnuniyetini dile getiren Ülkü ocakları İlçe Başkanı Emre tozar, Sayın Kağıthane belediye başkanımız Mevlüt öztekin'in Ülkü ocaklarına değerli büyüğümüz sevgili babası ile birlikte adeta bir aile ziyareti yaparcasına bize yapmış oldukları sürpriz ziyaretten dolayı, onur ve gurur duyduğumuzu ifade etmek isterim dedi. Emre tozar Ülkü ocakları öncelikle ülkemizin ve ilçemiz kağıthane'nin, gururu olmakla birlikte bu milletin her daim teminatıdır. Tozar, Ülkü ocaklarımızın, kapısı vatanını ve milletini seven tüm yurttaşlarımıza halkımıza açık olduğu gibi tüm genç kardeşlerimizin de yuvasıdır dedi. Milletimizin bize duyduğu güveni asla boşa çıkarmamak için ülkemiz için ve ilçemiz için çalışmaya sonuna kadar devam edeceğiz dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732