Maltepe Kaymakamı Tiryaki’den Erzurum Tanıtım Günleri’ne ziyaret

Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, ERKON tarafından ilçelerinde düzenlenen Kadim Şehir Erzurum Tanıtım Günleri’ne katıldı. ERKON Başkanı Mustafa Macit ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Tiryaki, stantları gezerek bilgi aldı.

Yayın: 07 Ekim 2022 - Cuma - Güncelleme: 07.10.2022 00:32:07
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News
Erzurum Konfederasyonu (ERKON) tarafından Maltepe sahil etkinlik alanında düzenlenen Kadim Şehir Erzurum Tanıtım Günleri başladı. Maltepe’nin mülki idare amiri Kaymakam Bahri Tiryaki 4 gün sürecek programın ilk gününde stantları ziyaret ederek bilgi aldı. ERKON Başkanı Mustafa Macit, federasyon ve dernek başkanları ile bir araya gelen Tiryaki, çay içip sohbet etti. 
 
ERKON Başkanı Mustafa Macit, Erzurum Tanıtım Günleri kapsamında kendilerini ziyaret eden Kaymakam Tiryaki ve beraberindekilere teşekkür etti. Programlarının 4 gün süreceğini dile getiren Macit, Maltepe halkını da Kadim Şehir Erzurum Tanıtım Günleri’ne beklediklerini ifade etti.
 
İlk gün heyecan ve coşku içerisinde geçen programın ikinci gününde de birbirinden özel isimler ağırlanacak. Konserlerin yanı sıra çeşitli yerel ve bölgesel etkinliklerle de unutulmaya yüz tutmuş gelenek-göreneklere dikkat çekilecek.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732