MADDE BAĞIMLISINA HASTENE İNŞAATINDA KURŞUN

Tadilat halindeki özel hastane şantiyesine madde kullanmak maksadıyla kaçak olarak girdiği iddia edilen şahıs hastanenin güvenlik görevlisince tabanca ile vuruldu.

Gündem Yayın: 19 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.04.2023 16:35:00
Editör - Türker Nuhut
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

İstanbul Kadıköy' de özel bir hastanenin tadilatta olan binasına M.T. K. ve R.N.Y. isimli iki kişinin madde kullanmak maksadıyla girdiği iddia edildi.

Binada bulunan güvenlik görevlisi M.B. binaya giren kişileri fark edince hırsız olduklarını düşündüğünü belirtti. Görevli; 'dur ihtarıma cevap vermeyerek bana saldırmaya çalıştılar, garip hal ve hareketler sergiliyorlardı, ellerindekinin ne olduğunu anlamadım, silahıma davranmak zorunda kaldım' dedi. Güvenlik görevlisi, M.T. K. adlı kişiyi tabancayla vurarak, R.N.Y. adlı kişiyi ise darp ederek yaraladı.

EMNİYET SORUŞTURMA BAŞLATTI

Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, bacağından vurularak yaralanan M.T.K., ve darp edilen R.N.Y. hayati tehlikelerinin bulunmadığı söylenerek, ilk yardımın ardından hastaneye sevk edildi. Şantiyeye gelen olay yeri inceleme ekipleri, incelemelerde bulunurken Emniyet soruşturma için çalışma başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732