MACARİSTAN MECLİS BAŞKANI LASZLO KOVER’DEN AÇIKLAMA

Finlandiya Hükümeti’nin Kararına Saygı Duymuyoruz

Dünya Yayın: 26 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.01.2024 12:22:00
Editör - Türker Nuhut
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Macaristan Meclis Başkanı Laszlo Kover Finlandiya’nın NATO üyeliğini onayladıktan sonra yaşananlardan rahatsız olduklarını belirtti.

Laszlo Kover yaptığı açıklamada; 'Finlilerin NATO üyeliğini iyi niyetle onayladık. Fakat onlar, biz onayladıktan hemen sonra, sırf çocuklarımızı bedeli ne olursa olsun LGBT beyin yıkamasından korumak istediğimiz için gidip Avrupa Adalet Divanı’nda bize karşı yürütülen davalara dahil oldular. Ciddi ciddi bize en ufak bir saygıyı bile çok gören biriyle bir ölüm-kalım anlaşması yapmamızı mı istiyorlar' dedi.

Siyasi arenada bu açıklamanın,  İsveç heyeti ile olası muhtemel bir görüşmeden önce yapılıyor olması İsveç hükümetine olağan bir uyarı niteliğinde değerlendirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732