İYİ PARTİ'NİN KAĞITHANE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İDDİALI SİYASETÇİ EKREM ŞİT OLDU

Kağıthane iyi Parti’nin Belediye Başkan adayı Kağıthane'nin sevilen simalarından olan iş insanı, tecrübeli siyasetçi, Ekrem Şit oldu.

Siyaset Yayın: 27 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.01.2024 05:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İyi Parti belediye başkan adayları onaylanan Ekrem Şit Kağıthane İyi Parti İlçe Başkanı Aycan Güleclier’i ziyaret etti.

İlçe başkanı Aycan Güleclier’iziyaret eden İyi Parti Kağıthane Belediye Başkan Aday Ekrem Şit, İlçe Başkanı  ve yönetimi ile istişarelerde bulundu.

Bir 6 kişi ve haber odası görseli olabilir

İyi Partinin en başarılı ilçe başkanlarından biri olan Aycan Güleclier İlçe Başkanı seçildiği günden bu zamana kadar önemli ve başarılı işlere imza atan başarılı ilçe başkanı Aycan Güleclier, tecrübeli siyasetçi Ekrem Şit ile birlikte yola devam dedi.

Yıllardır Kağıthane'de ticaret ile uğraşan Kağıthane'nin renkli simalarından olan, 30 yıla aşkın süredir, Kağıthane’de siyaset yapan,  Kağıthane'nin sevilen sayılan renkli simalarından olan bir isim.

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

Ekrem Şit, İyi Parti'nin İstanbul'da en iddialı belediye başkan adaylarından biri olan Şit,

Kağıthane siyasetine, İyi Parti ile yeni bir ivme kazandıracak renkli kişiliği ve mütevaziliği ile halk adamı, halkın içinden olan tecrübeli siyasetiçi Ekrem Şit Kağıthane siyasetine ayrı bir renk katacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732