İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL’DEN, BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ’NE ZİYARET

İstanbul Valisi Davut Gül, önceki gün Beşiktaş ilçesini ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi.

Yayın: 25 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 25.08.2023 18:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Daha sonra Beşiktaş Belediyesi’ne geçen Vali Gül, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a, geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan Belediye Başkan Yardımcısı Ender Topçuoğlu için başsağlığı diledi.

İstanbul Valisi Davut Gül önceki gün Beşiktaş’ı ziyaret etti. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş Kaymakam Vekili İhsan Kara ve İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın da bulunduğu ziyarette Beşiktaş ilçesi muhtarlarıyla bir araya gelindi. Muhtarlarla yapılan toplantıdan sonra Vali Gül, Beşiktaş Belediyesi’nde ağırlandı.

Geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Ender Topçuoğlu için başsağlığı dileklerini ileten Gül, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’tan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732