İstanbul metrolarına Filistin'e destek afişleri asıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel metro süslemelerinin ardından bir grup tarafından İstanbul'un tüm metrolarına Filistin'e destek afişleri asıldı.

Gündem Yayın: 04 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 04.05.2024 17:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Fişlerde Hamas'a destek ifadeleri yer aldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise daha önce yaptığı açıklamada Hamas'ı terör örgütü olarak nitelendirmişti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel metro süslemeleri yaptırmıştı. Metroların iç kısımlarında bulunan fişlerde "Ural bacaklarını toplayarak otur" ve "Mehmet yürüyen merdiveni durdurma" gibi cümleler yer almıştı.

Bir grup tarafından İstanbul'un tüm metrolarına Filistin'e destek afişleri asıldı. Fişlerde "Hayır Ekrem Hayır, Hamas Terör Örgütü Değildir" ve "Hamas'a selam, direnişe devam" gibi ifadeler yer aldı.

İMAMOĞLU, "HAMAS, TERÖR ÖRGÜTÜ" DEMİŞTİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde CNN International'a verdiği röprotajda "Hamas tabii bizim çok üzüldüğümüz bir saldırıyı İsrail'de yaptı. Ve bu terör uygulamalarını yapan, insanları topluca öldüren her türlü yapı bizim nezdimizde terör örgütüdür" ifadelerini kullanmıştı.

İstanbul metrolarında İmamoğlu'nu kızdıracak afişler

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732